Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '17

 
Kategori
İlişkiler
 

Karım Beni Aldatmış

Karım Beni Aldatmış
 

''Merhaba mehmet bey.Bunu neden yazdım size bilmiyorum ama kimseye söyleyemiyorum .8 yıllık karımın  beni aldattığını öğrendim ve bunu bi kaç kez yaptığını öğrendim çocuğum var 6 yaşında onu düşündüğüm için ne yapacağımı bilemiyorum.Mantıklı düşünmeye çalışıyorum.Ayrılık çözüm olur mu bilmiyorum hem çocuğun kimde kalacağı durumu ne olur ? ''

Değerli Okurum 

Bunu bana neden yazdığına gelelim .Yaşadığın şey kabul edilecek gibi bir durum değil.O yüzden yazdın.O anlık öfke ile yanlış şeyler yapmaktan korkuyorsun.Doğrusunu da yapıyorsun.Önemli bir konuda karar alacaksın.Akıl akıldan üstündür deyip,sağlıklı düşünmek ve doğru karar vermeye çalışıyorsun.

Ne yapacağın konusuna gelince...

Sözü fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek duymuyorum.Yapacağın şey açık net ortada.Sana tavsiyem en kısa sürede bulunduğun yerdeki aile mahkemesine başvurmak.

Çocuğunu düşünmen tabiki eşsiz bir durum , çocuğun anne ve babasının ayrı yaşaması da sağlıklı değil.Ancak bunu senin değil seni aldatan kadının düşünmesi gerekirdi.

Bu durumu kabul edip hayatınıza hiç bişey olmamış gibi devam etmeniz mümkün değil gibi görünüyor.Farzet devam ettiniz.Hayatın her anında bu olay aklına gelecek ve daha huzursuz bir aile ortamı doğacak.Şimdi düşün çocuğun anneden ayrı yaşaması mı daha doğru,her gün kavga ve tartışma olan bir aile ortamı mı.? Dikkat ettin mi bilmiyorum '' çocuğun babasından değil annesinden ayrı yaşaması'' yazdım.Hukukçu değilim ama bu durumda mahkemenin  seni haklı bulacağını ve çocuğun sende kalmasına hükmedeğini düşünüyorum.Burda dikkat etmen gereken yaşadığın şeyi doğru deliller ile   ispatlayabilmen.

Yaşadığın şey ne kadar kötü olursa olsun seni tüketmesine izin verme.Hayat devam ediyor.Yeni bir rota çizip yaşadıkalarını unutup hayatına devam etmen en doğrusu olacaktır.

Sağlıkla kalın...

Mehmet ASLAN

(iletişim:mehmetaslan1321@gmail.com )

 
Toplam blog
: 3
: 4484
Kayıt tarihi
: 04.05.17
 
 

Mehmet Aslan ..