Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Nisan '15

 
Kategori
Güncel
 

Kozağaç'ta nişanlı çifte tecavüz...

Kozağaç'ta nişanlı çifte tecavüz...
 

Bizler gülümserken aynı havayı solurken orada kaç genç kız, kaç kadın can çekiştiriliyor!


Dün yani 20 Nisan günü gelinimiz abla Kozağaçta nişanlı çifte saldırı olmuş. Bunu yapanlardan biri de ileri de oturuyor içimizde yani uzakta da olsa komşu ! Kimseye güven yok artık dedi.

Nasıl yani dedim.

Buca'da inşaat firmasında çalışan S.M.  iş çıkışı nişanlısı T.F.ile  buluşmuş .Otomobille gezmeye çıkan çift Buca Kozağaç ormanlık alanın girişinde aracı park edip  müzik dinliyor, sohbet ediyorlarmış. Bu sırada ormanlık alanda alkol alan üç kişi gelmiş silah zoru ile arabanın camına vurmuş, kapıyı açıp erkeği dışarı çıkarıp dövmeye başlamışlar. Sonra diz çöktürüp elini kolunu bağlamışlar. Nişanlısına gözlerinin önünde defalarca tecavüz etmişler. Üzerlerinde bulunan telefon ve paraları alıp kaçmışlar.

İnanmak istemedim, dedikodudur dedim. Maalesefff ....Doğruymuş ! Üzüldüm...kahroldum...

Vahşet bu ! Kelimem yok ....

 Alaattin Hatunana, Mahsun Barman (olay günü kızı dünyaya gelmiş, uyuşturucu, gasp suçları varmış.) Alpaslan Yıldırım'ın bu yaptıkları  ilk suçları değilmiş. Üç sapık, evli ve çoluk çocuk sahibiymiş  O bölgede daha önce de  saldırı ve gasp olayları olmuş.

19 Nisan pazar günü pitpazarında Mahsun Barmen başka bir çiftten gasp ettikleri telefonu satmaya çalışırken şüpheli davranışlarından dolayı polis tarafından sorguya alınmış. Telefondaki numaralardan B.D. isimli kızımıza ulaşmışlar. B.D. arkadaşı ile otururken kolye, küpe ve telefonunun gasp edildiğini korkudan şikayetçi olmadıklarını söylemiş.

Ne garip, aynı gün bizde kitap fuarından çıkmış pitpazarının önünden geçerken satılanlara bakınmıştık. Bunlarla aynı şehrin aynı bölgesinin aynı yerlerinde aynı havayı soluyoruz ! Katiller, sapıklar bizimle geziniyor.

Buca Kozağaç'ta yapılan saldırıyı, orada yaşanılan acıyı, nişanlı çiftimizin, çocuklarımızın duygularını anlatabilmem mümkün değil.

Şimdi tecavüze uğrayan kızımız, gözleri önünde sevdiğine tecavüz edilen oğlumuz yaşamlarını nasıl idame ettirirler. Ya aileler ya eşler ya yeni doğan o minik kız çocuğu doğum gününde babası genç kızın birine nişanslının gözleri önünde tecavüz ediyor.

Bu adamlar insan mı ?

Kozağaç bölgesinde ağaçlık alanlar varmış. Oraya genelde içmek için toplananlar oluyormuş. O bölgede eşleri arkadaşları ile toplanıp içen tanıdıklarımız var. Buca'ya gelip Kozağaçtaki yeşillik alanı, ormanlık alanı sorsanız birçok olay duyarsınız. Neden buna çözüm bulunmuyor o bölge kontrol altında tutulmuyor. 

Fazla değil 15 sene önce çocuklarımız uyuşturucuya alıştırılacak diye bas bas bağrınırken şimdi geldiğimiz durumu aklım almıyor. İzmir'in çeşitli semtlerinde ki bunları emniyet isim isim sayar bırakın emniyeti halk sayar. Hemen hemen çoğu yerinde hapından, esrarına kadar uyuşturucunun her çeşidini bulabilirsiniz.

Artık isteyenin evine plakasız Motorsikletlerle siparişler geliyor. Bunu halk görüyorsa emniyet ve mensupları görmüyor mu? Görüyor, biliyor da hatta bazen yakalıyorlar sonra yakalananlar salınıveriyor...

Şu an kaç kişinin canı yanıyor. Düşünemiyorum, düşüncesi bile kahrediyor !

Hapını ,içkisini alıp kızımıza, oğlumuza saldıran (onlar bizim çocuklarımız ), bu üç cani  Alaattin Hatunana, Mahsun Barman, Alpaslan Yıldırım şimdi süt dökmüş kuzu gibi dururlar birkaç sene sonra da iyi halden çıkarlar.

Bunların yaşaması bile suç teşkil eder.

 

 

 
Toplam blog
: 175
: 775
Kayıt tarihi
: 20.10.07
 
 

9 Eylül Üniversitesi Maliye bölümü mezunuyum. Şiir dünyam, bir tane kitap çıkaracağım dedim ve  b..