Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '09

 
Kategori
Sosyoloji
 

Küçük Kadınlar

Küçük Kadınlar
 

Küçük kadınların Zorda kalmış kızı namusu ile fahişe olur


(Zor durumlarda olanlar, ailesiyle problem yaşayan, özgürlük düşkünü genç kızlar, içinde bulunduğu hayattan çekip çıkmak isteyen ancak aç ve açıkta kalırım diye korkup kapıyı çarpıp çıkmaya cesaret edemeyenler)

"ARTIK KORKMAYIN! KÜÇÜK KADINLAR İSİMLİ DİZİMİZ BUNUN ÇARESİNİ BULDU. HEMDE ONURUNUZU VE NAMUSUNUZU KAYBETMEDEN YAPACAĞINIZ BİR İŞ"

Kimler mi?

Artık Türk kültürünü yozlaştırmak isteyen ülkem gençlerini ordan oraya sürükleyip arada kalmışlığı öğretmeye çalışan yabancı ve onun iş birlikçisi sözde Türk hainler. Kısacası her zaman asimile edilen, biz farkında olmadan; beynimize işlenen ve herkesin evinin içine kadar girmeyi başarıp istedikleri yöne bizi çekmeyi başaran TOPLUM MÜHENDİSLERİ.

EVET

Dün gece yani 13 ekim gecesi televizyonlarımızın toplum üzerinde ne kadar etkili olabileceğini anladığım gece.

Yayınlanan ve bir çok evde ailecek izlenen, 7-8 yaşlarında izleyiciye dahi hitap eden KÜÇÜK KADINLAR dizisi.

İki bölümdür, reytingi olan bu diziyi toplum mühendisleri ele almayı, bir kıvama getirmeyi düşündüler sanırım. (her dizide olduğu gibi)

Yeliz; hayatın zorluklarından ne yapacağını şaşırır, daha 17 yaşında bir genç kız. Sonra arkadaş vesilesi ile bir kapı açılır. Yaşlı adamlarla yemek yiyecek ve para kazanacaktır. Bu noktada ülkemin girdiği ekonomik zorluklar cinnet hali bellidir.

GENÇ KIZLARIMIZA SESLENİYORLAR

Sakın haa arkadaşlar bu küçük kadınlarda Yeliz'in yaptığı fahişelik değil yanlış anlamayın. O sadece masum bir yemek yiyecek. Sonra da zaten yemek yediği adam, babasından dahi büyük adam evlenme teklif edecek. Ama siz yinede yanlış anlamayın fahişelik değil bu. Bu yol aklınızın bir köşesine yerleşmiştir, eminim bundan. Amaçları Türk gençliğinin beyninde bir yer edinmek zaten.

Sizlerde en ufak bir sıkıntınızda, ailenizle tartıştığınızda, size birileri baskı yaptığında, birden kurtulmak istediğinizde, evden kaçmayı düşündüğünüzde. Sakın aç kalırım açıkta kalırım diye düşünmeyin.

Küçük kadınlar dizisi bunu düşündü. Sizlere namusunuzu kaybetmeden, onurunuzla, gururunuzla hayatınızı sürdürebileceğiniz ve hatta zengin bir adam bulup geleceğinizi garanti altına alacağınız bir yol gösterdi.

Sakın yanlış anlamayın sayın seyirciler bu fahişelik değil haa.

Ülkem ne hale gelmiş nasıl bu hale gelmişiz, şimdi daha iyi anlıyorum.

Önce aile içi seks işeleyen diziler şimdi ise fahişeliğe adeta ÇAĞ atlatmış ve onu; masum, onurlu ve namusuyla yapılacak bir seçim olarak önümüze sunmuşlar.

İçimden öyle küfürler ediyorum ki....

BU YAZIYI OKUYUP BENİ ONAYLAYANLAR, HATTA BENİMLE BİREBİR AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNENLERİN DAHİ BEYNİNDE BİR YER ETMİŞTİR BU ÇÖZÜM YOLU. KİM NE DERSE DESİN, ADAMLAR BEYNİMİZİN İÇİNE GİRİYORLAR. SİZ NE KADAR DOĞRU OLURSANIZ OLUN, GENÇLİĞİMİZ NE KADAR AKLI BAŞINDA OLURSA OLSUN EMİNİM EN AKLI BAŞINDA OLAN DAHİ EN UFAK SORUNLARINDA, ÇIKMAZA GİRDİĞİ ANDA İŞTE KÜÇÜK KADINLARIN BU ÇÖZÜMÜNÜ HATIRLAYACAKTIR.

ŞİMDİ KAZIYIN BEYNİNİZDEN BU SAHNEYİ KAZIYABİLİYORMUSUNUZ BAKALIM. EMİNİM HİÇ KİMSE HİÇ BİR ZAMAN AKLINDAN ÇIKARAMAYACAK. VE BU AÇILIM HER ZAMAN BİR ALTERNATİF OLARAK KIZLARIMIZIN YANI BAŞINDA OLACAKTIR. BEYNİNİN İÇİNDE OLACAKTIR.

 
Toplam blog
: 7
: 577
Kayıt tarihi
: 21.07.09
 
 

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Kırıkhan'da tamamlayıp üniversite..