Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '07

 
Kategori
Blog
 

Merhaba 50. blog, merhaba blog dostlarım

Merhaba 50. blog, merhaba blog dostlarım
 

Zaman nede çabuk geçmiş doğrusu tam bir yıl önce yani bu gün Milliyet Blog’a üye olmuşum ve 17.10.2006’ da İlk makalemi yazmışım. (http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=10433)

Benim için ne kadar heyecan verici bir başlangıçtı anlatamam. Bu ilk yazım son yazımda olabilirdi. Başlangıçta arkasının gelebileceğine pek inanmamıştım. Ardından bu güne kadar bu yazımda dahil tam 50 blog oldu. Birinci yılımda 50. yazı benim için 2 ayrı heyecan. Bu zamana karda doğru bilgilerle, doğru bir Türkçe ile yazmaya çalıştım. Belki hatalarımda oldu. Yorumlar kattım yorumlar aldım. Olur ya kalbini kırdığım insanlar varsa ki böyle bir şeyi asla istemem ve de dikkat etmeye çalışırım. Lütfen beni affetsinler. Yorum demek sadece güzel dilekler değildir yeri geldiğinde eleştirebilmeliyiz de kırıcı olmadan.

Şu zamana kadar yazılarımda bana yorum katan, okuyan, mesaj gönderen herkese teşekkürler. Ufak bir istatistikte yaptım. Yorum katan arkadaşlardan ilk beşi Mehmet EREN Bey 18, Metin ÖZKAYA bey 13, Sevgili Yeşim ÖZDEMİR 12, Mesut SELEK Bey 8, Nariçi 7 kez ve diğer arkadaşlarda yorumlarıyla sayfamı renklendirmişler. Diyeceksiniz ki diğerlerinin adı niye yok bir değişiklik olsun dedim ilk beşi yazdım. Gelelim yorum kattığım ilk beş kişi; Metin ÖZKAYA 21, Yeşim ÖZDEMİR 15, HOMEROS 15, Fulya 14, Sevim ÖZKAN’a 9 kez ve diğer arkadaşlara da yorum katmışım. Sanılmasın ki okumadım, her okuduğum yazıya yorum katmıyorum doğal olarak o yüzden kimse gücenmesin lütfen. Bir yıl az bir zaman değil, çoğu yazıyı da kayıt ediyorum müsait olduğumda okumak için, okuyamadıklarım aklımda kalıyor maalesef.

Bu arada değerli editörlerime de teşekkürler ediyorum. Bu zamana kadar bir yazımı geri çevirdiler onunda kategorisi yanlıştı, düzeltip yeniden yayınlandı. Yayınlanma konusunda hiç bir problem yaşamadım dilerim yaşamamda. Yazmak güzel, okumak ayrı bir zevkli bazen de imreniyorum doğrusu başarılı yazıları ve blog üyelerini gördükçe. Diyorum bu bir yetenek ve istek. Tabii belli bir yerden sonra kendini geliştirmekte şart. Araştırmak, imla hataları yapmamaya çalışmak, içten ve samimi olmak en doğrusu. Bazen hiç ummadığınız bir yazı çok okunmakta bazen de çok beğendiğiniz bir yazınızın okunma oranı çok düşük olmakta. Sadece yazının içeriği değil başlık ve resimde çok önemli faktörler. Ben her üçüne de dikkat etmeye çalışıyorum. Beğeniliyor ya da beğenilmiyor sonuçta okunuyor. Siz sevgili okuyucular değerli vaktinizden ayırıp yazılarımı okuduğunuz sürece bende yazmaya devam edeceğim. 51. blogumda buluşmak dileğiyle sevgiler.

 
Toplam blog
: 82
: 1963
Kayıt tarihi
: 13.10.06
 
 

Müzik ve amatör fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Yazma isteği içimde vardı. Mutlaka bir gün düşünce..