Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '16

 
Kategori
Astroloji
 

Merkür Cazimi

Merkür Cazimi
 

9 Mayıs 2016 tarihinde Merkür Güneş ile mükemmel bir şekilde kavuşuyor. Astroloji'de bu konuma "Cazimi" denilir, Arapça kökenli bir kelimedir. Başka bir deyişle, Merkür Güneş'in kalbindedir, adeta Güneş Merkür'ü tahtının yanına oturtmuştur. Bu fenomenin gerçekleşebilmesi için bir gezegenin Güneş'e 17' dakika dahilinde yakın olması ve burç derecelerinin yanısıra denklinasyonlarının da aynı olması gerekir. 
 
Merkür'ün cazimi olması ihtiyacımız olan desteğin bize altın tepside sunulması gibidir. Bulutların arasından sanki ilahi bir el bize uzanır. 
 
Merkür'ün temsil ettiği konular olan iletişim, eğitim, ticaret, yayıncılık, medya, reklam, edebiyat, yazışmalar, seyahatler ile ilgili olarak güzel ve yüzümüzü aydınlatan gelişmeler yaşayabiliriz. Hayatımızda yaşadığımız blokajları kaldırabilmek için fırsat bulabiliriz.
 
Tüm bunlara ek olarak, bize sıkıntı veren konularda düşüncelerimiz berraklaşabilir ve önümüzü daha rahat görebiliriz. Kendimizi açık, net ve doğru bir şekilde ifade edebiliriz. Alacağımız kararların sonuçları olumlu olabilir. 
 
Sevgilerimle,
Burçin Borazan Tezay
 
Toplam blog
: 47
: 498
Kayıt tarihi
: 22.07.15
 
 

14 Mayıs 1975'te İstanbul'da doğdum. Güneş burcum Boğa, yükselenim Aslan ve Ay burcum ise Yengeçt..