Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '15

 
Kategori
Siyaset
 

Niçin “öc alan”? Hiç düşündünüz mü?

Niçin “öc alan”? Hiç düşündünüz mü?
 

NİÇİN "ÖC ALAN"?


Doğru tahmin. Bildiniz. Başlık, malum Abdullah ÖCALAN’a işaret ediyor.

Sayın mı dersiniz, bebek katili mi takdir sizin…

Kendileri, Kesire YILDIRIM (ÖCALAN), Cemil BAYIK, Kemal PİR ve Haki KARAER ile 1974’te Ankara’da yaptıkları toplantı ile, PKK terör örgütünün temellerini atan zattır. Partiya Karkeren Kürdistan (Kürdistan İşçi Partisi), sözde kürt haklarını savunmak amacıyla kurulmuş Marksist Leninist PKK’nın kurucusu yani.

ÖCALAN’ın ortaya çıkışından bugüne kadar geçirdiği süreç; doğru bilinen yanlışlarla doludur.

Büyük Ortadoğu yani Büyük İsrail Projesi kapsamında, özellikle Abd ve Batılı Devletlerce var edilen PKK ve lideri APO projesininfikri kaynağı 1880’li yıllara dayanmaktadır.

Büyük Ortadoğu Projesi’nin amacı, ASALA ve akabinde APO liderliğindeki PKK eli ile; Türkiye’nin doğusunda Ermeni, güneyinde ise bir Kürt devleti kurup İsrail’in güdümüne vererek arz-ı mevud denilen topraklarda Büyük İsrail’i inşa etmektir.

Peki bize sunulduğu gibi ÖCALAN bir kürt müdür?

Nasıl ki PKK, kürt haklarını savunmak üzere kurulmuş yerel bir örgüt değilse; ÖCALAN da zaten bir kürt değildir.

Kısaca ifade etmek gerekirse, APO da, lideri olduğu PKK da ülkemizde inşa edilmiş onlarca ABD İsrail projesinden biridir ve buzdağının sadece su üstünde görünen kısmıdır. Suyun altındaki devasa yapı ise her fırsatta ABD İsrail karşıtı görünenler de dahil PKK’yı ve ÖCALAN’ı Türkiye’de bugünlere taşıyan legal veya illegal tüm unsurlardır. Ve Türkiye için gerçek tehlike PKK ve APO değil; bilakis onları bir şekilde bugüne dek gündemde ve ayakta tutan milli görünümlü yapılardır.

Sahi kimdir Abdullah ÖCALAN?

Ve niçin “ÖC ALAN” hiç düşündünüz mü?

Gerçekte ÖCALAN, Ermeni tehciri diye iddia edilen süreçte, doğudan batıya göç eden bir Ermeni ailenin çocuğudur. Göç sırasında daha çocuk olan anne babası yerli ailelerce himaye edilmiş ve büyütülmüştür.

APO’nun ismi gerçekte Artin AGOPYAN’dır. Ailesi ve kendisi, tıpkı o dönemde sıkıntı yaşayan diğer Ermeniler gibi; yaşadıklarından Türk ve Kürtleri sorumlu tutmuştur. Bütün arzusu Türk ve Kürtlerden intikam almak olan bu ailenin soyadı işte bu yüzden ÖCALAN’dır. Abdullah ise, Müslüman bir toplum içinde yaşayabilmek için doğru bir addır.

İşte 1980’lere doğru, Ermenilerin Türkiye’yi baskılamak için kurmuş olduğu Marksist Leninist ASALA’nın zayıflaması sonrası yerine bina edilen bir ABD İsrail projesidir PKK ve lideri ÖCALAN.

Bir Ermeni tarafından kurulan ve üyelerinin 2/3’si Ermeni olan PKK; Kürtlerin hakkını korumak için değil, Ermenilerin, Türk ve Kürtlerden intikam almak için var ettiği bir örgüttürkuşkusuz. Ve kürt milliyetçiliği adı altında, Türkiye’de kardeş kavgasını körüklemek için kurulmuştur.

ÖCALAN’ın kayınbiraderi Şemdin SAKIK, yazdığı “Şemdin SAKIK’tan Mektuplar” adlı kitabının 202.sayfasında “Hangi milletten olduğu anlaşılmadığı gibi hangi dine mensup olduğu da bir o kadar muğlaktır. Bir bakmışsınız, İslam Dini’ne sarılmış, bir de bakmışsınız ki Papa’dan daha fazla İsevi olup çıkmış. Hatta kendisiyle Hz. Musa arasında  benzerlikler kuracak kadar Yahudileşmiş. Bazen Sünni, bazen Alevi, bazen Harici’dir kendisi.” demektedir PKK lideri hakkında.

“Her millet kendi kaderini tayin hakkına sahiptir.” tezi ile Türkiye’yi parçalamayı hedefleyen Wilson prensipleri ve Büyük İsrail’i kurmayı amaçlayan Büyük Ortadoğu Projesi son sürat mesafe kat etmektedir bu topraklarda velhasıl. Hem de siyasi, askeri, istihbari tüm vasi yerel destekçileri ile.

Önemine binaen, bir kez daha, altını çizmek istiyorum ki:

APO da, lideri olduğu PKK da ülkemizde inşa edilmiş onlarca ABD İsrail projesinden biridir ve buzdağının sadece su üstünde görünen kısmıdır. Suyun altındaki devasa yapı ise her fırsatta “ABD İsrail karşıtı görünenler de dahil” PKK’yı ve ÖCALAN’ı Türkiye’de bugünlere taşıyan legal veya illegal tüm unsurlardır. Ve Türkiye için gerçek tehlike PKK ve APO değil; bilakis onları bir şekilde bugüne dek gündemde ve ayakta tutan “milli görünümlü” yapılardır.

Allah bize, tez zamanda, akıl, izan ve şuur versin. Versin ki yoksa içinde bulunduğumuz bu gafletle sonumuz maazallah yakındır.

Not:PKK lideri Ermeni’dir derken, amacım asla bir kavmi aşağılamak değildir. Karşı durmayı görev saydıklarımız Türkü, Kürdü, Ermenisi ile sadece ve sadece kötü niyetli ve zalimane tavrı olan yaklaşımlardır.Hiçbir mensubiyete karşı önyargılı ve düşmanca bir düşünce ve tavrımız olamaz. Önemle arz etmek isterim.

 
Toplam blog
: 10
: 3832
Kayıt tarihi
: 17.06.15
 
 

1971 İzmir doğumlu olup; siyaset, tarih, bilişim, eğitim ve kişisel gelişim alanlarına ilgi duyma..