Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '17

 
Kategori
İlişkiler
 

Öpüşmenin püf noktaları

Öpüşmenin püf noktaları
 

Öpüşmek söz konusu olduğunda ilk dikkat etmeniz gereken şey dudaklarınızın pürüzsüz ve yumuşak olmasıdır. Dilinizi kullanmaya başlamadan önce mümkün olabildiğince dudaklarınızı temas ettirerek ısıtmanız gerekiyor.
 
Havaya girmeye başladığınızda dilinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Dilinizin ucuyla hafif dokunuşlarla yalamaya başlayın.
 
Bu sırada seksi bir nefesle partnerinizin dudaklarını serinletin. Hafif sürtünmeler heyecanı iki katına çıkaracaktır.
 
Parmaklarınızı kullanın
 
Parmaklarınızın dokunuşu dudaklarınızdan daha sert olacağı için parmaklarınızı kullanmak karşı tarafı heyecanlandırabilir. Partnerinizin üst dudağında parmağınızı gezdirmeye başlayın. Alt dudağa geldiğinizde dudağını iki parmağınızla toplayın. Partnerinizin kafasını ani bir hareketle kendinize çekerek bu kez dudaklarınızla dudaklarını kavrayın.
 
Nefes önemli
 
Seksi bir öpüşmede dudakların hareketleri kadar nefes de önemlidir. Nefesinizi bir ateşleyici olarak kullanmak istiyorsanız senkronize bir şekilde nefes alıp vermeye özen göstermelisiniz.
 
Erkekler sert sever
 
Erkeğinizin yatakta başarılı olması sizin de katılımınızla sağlanacaktır. Erkekler kadınlara oranla daha sert seks sever. Öpüşme sırasında dudaklarını veya boynunu dişlerinizin arasına alıp bırakabilirsiniz. Bu hareket onu çılgına çevirecek.
 
Hızlı değişimler heyecanlandırır
 
Sıra geldi emmeye. Partnerinizin üst dudağını emmeye başlayın. O da bu sırada alt dudağınızı emecek. Emme sırasında bir anda bırakıp hafifçe dudaklarınızı dokundurun veya yalayın. Daha sonra tekrar sıkıca kavrayıp emin. Hızlı değişimler ikinizi de heyecanlandıracak. Bu hızlı hareketler sırasında üst dudaktan alt dudağa, alt dudaktan üst dudağa geçin.
 
Dondurma taktiği
 
Dondurma en seksi tatlılardan bir tanesidir. Buzun uyandırıcı etkisiyle de birleşince inanılmaz dakikalar yaşayacaksınız. Dilinize bir kaşık dondurma aldıktan sonra partnerinizin ağzını soğutun. Sıcaktan soğuğa soğuktan sıcağa geçiş sinir uçlarını harekete geçirerek orgazmik bir his yaşatacak.
 
Dilinizi ağzında dolaştırın
 
Dilinizi dudaklarından biraz öteye götürmeye çekinmeyin. Partnerinizin ağzında yeni zevk noktaları keşfedin. Dilinizi diline dolayın.
 
Fransız öpücüğünün gücü adına 
 
Fransız öpücüğü sırasında dilinizi iyi kullanmanız gerekiyor. Partnerinizin dudaklarını kavrayın. Dudaklarınızı hafifçe aralayarak dillerinizi birleştirin.
 
Küçük titreşimler
 
Tenine yeterince yakın olduğunuzda çıkardığınız sesler titreşim etkisi yaratacaktır. Ağzınızı boynuna, çenesine, dudaklarına yaklaştırdığınızda çeşitli sesler çıkarın.
 
Dilinizle vücudunda bir gezintiye çıkın
 
Bir sonraki adım olarak yavaş yavaş aşağı inmeye başlayın. Boynuna tutkulu öpücükler kondurduktan sonra köprücük kemiklerine dilinizle ufak daireler çizin. Bir yandan parmaklarınızı da kullanmaya özen gösterin. Meme uçlarına dilinizle seksi dokunuşlar yapın. Partnerinizin erojen noktalarında erotik bir gezintiye çıkın.
 
Toplam blog
: 29
: 1429
Kayıt tarihi
: 04.09.15
 
 

Kadınların kara kutusu ..