Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '08

 
Kategori
Dünya
 

Paranoya!

Paranoya!
 

Merhaba Dostlar,

Uzun bir sure yurttan uzak kalinca buradaki guncel olaylara da uzak ve bir o kadar alakasiz kalabiliyor insan. Dunya yuzundeki ulkelerin bir cogu sanki baska bir kutupta guncellerini yasarken, burada yasananlar ise yine insana paranoyanin ve yasaklarin hakim oldugu bir ulkede bulundugunu hatirlatiyor ister istemez!

! Mayis olaylari neden sakin ve medenice arzu edilen yerde kutlanamaz ki? neden insanlar acimasizca coplanip gazlaniyor ulkemizde? Nicin bazi kamu yoneticilerinin, burokratlarinin 2 dudaginin arasinda kaliyor bazi eylem ve sonuclari? anayasal haklar neden disarida medenice kullaniliyorken bizde bunun tam tersi olabiliyor?

Nicin sucu kimse kendi ustune almiyor bu ulkede? neden geregi yapilamiyor? Istifa muessesi nicin sadece bir kavramdan oteye gitmiyor bazilarinca? neden karanlik bu ulke? neden kafa ve kavram karmasasi yasaniyor bu ulkede hala? neden bazi davalar ve suclar adlari konmadan kapatilabiliniyor ya da uzadikca uzatiliyor yildirabilmek adina karsi tarafi?

Nedir bu u-tube kapatma karari? kimdir bu kararlari alanlar ve aldiranlar? teknoloji ile bugunun dunyasi ile iliskileri hangi derecelerdedir? Uyanalim artik bu karanlik yasaklar ulkesinden! kendimize gelelim ve 21. yuzyila geri donelim, yazik oluyor bu ulkede yasamak zorunda kalanlara, o kadar!!!!!!!!


Aydinlik ve medeni gunlere yelken acmak umuduyla,

LKing
 
Toplam blog
: 24
: 797
Kayıt tarihi
: 09.04.07
 
 

Merhaba blog arkadaşları, Doğma büyüme İstanbulluyum, ama bununla son zamanlarda iftihar etmek zor..