Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '19

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Penis Büyütme

Penis Büyütme Neden Tercih Ediliyor Biliyor musunuz?

Günümüzde tıbbi çalışmalar ve teknolojik gelişmeler sağlık konusunda birçok hastalığa çözüm üretebilir noktaya gelmiştir. Gerek tıbbi araştırmalar gerekse cerrahi operasyonlar birçok rahatsızlığı da ortadan kaldırmaktadır. Bu ortadan kaldırılan sorunlardan biri de küçük olduğu düşünülen penislerin büyütülme işlemleridir. 

Penis Büyütme Nedir?

Erkek genital organı olan penis, idrar boşaltım sisteminin işlevini ve cinsel yaşamı sağlayan organdır. Anatomik olarak hareketli ve şekil değiştirebilir yapıdadır.  İçerik olarak kolajen dâhil protein içeren maddeler barındırmaktadır. Penise dair rahatsızlıklar, idrar ve boşaltım sisteminle ilgili çok fazla yaşanmamaktadır. Ancak, cinsel anlamda işlevsel rahatsızlıklar erkeklerde daha fazla ön planda ve sorun halindedir. Bu sorunlar genellikle, erektil disfonksiyon ve yeterli boyutlarda olmamasıdır. Bu durum da cinsel ilişkide sorunlar oluşturmakta ve gerçek anlamda istenilen cinsel birleşme sağlanamamaktadır. Penisin ereksiyon olamaması bir sorun teşkil etmekle birlikte olması gereken ölçülerde olmaması da sağlık açısından problemdir. Penisin sertleşmesini sağlayan bir takım faktörler bulunmaktadır. Bunlar, ereksiyon sağlayan doku ve cinsel uyarılmayla penisin kanla dolması ve sertleşerek büyümesidir. Ereksiyon durumu aynı zamanda spermlerin kadının üreme organına ulaşmasını da sağlamaktadır.

Penisin Küçük Olması Gerçekten Sorun mudur?

Bu durum, sağlık açısından bir sorun teşkil etmese de erkekler açısından ciddi psikolojik sıkıntılara sebep olmaktadır. Erkeklerin birçoğu, penisinin ölçülerinden şikâyetçidir. Dolayısıyla da bu psikolojik rahatsızlıklara sebep olmaktadır. Ancak günümüzde böyle bir sorun artık tarihe karışmıştır. Artık günümüzde penis küçüklüğü, cerrahi ve teknolojik gelişmelerle gerek uzunluk sorunu gerekse ereksiyon sorunu tamamen ortadan kaldırılmaktadır.

Küçük Görünümlü Penis Sağlıklı Cinsel Yaşama Engel midir?  

Erkeklerde gerek doğumsal olarak gerekse sünnetten kaynaklanan hatalar sebebiyle penislerin boyutuyla ilgili sorunlar yaşanmaktadır. Bu durum sağlıklı bir cinselliği son derece olumsuz etkileyerek beraberinde ciddi anlamda içe kapanma ve özgüven kaybı ile ciddi anlamda sorun oluşturmaktadır. Bu noktada da erkekte Psiko seksüel sıkıntılar oluşmaktadır. Ancak günümüzde bütün bu seksüel ve şekil bozukluğuna dair sıkıntılar tıbbi müdahalelerle ortadan kaldırılmaktadır. Penis büyütme ameliyatları sayesinde erkekler çok daha fazla özgüvene sahip olma imkânı buluyor.

Küçük Penis Sorununa Estetik Plastik Cerrahi Çözüm

Bütün insanlarda olduğu gibi, erkeklerde de fiziksel gelişim 18 yaşında tamamlanmaktadır. Ergenliğin tamamlanması aşamasında penis boyutu istenilen ölçülerden eksik kalırsa bu sorun, çok kısa sürede gerçekleştirilen bir operasyonla tamamen ortadan kaldırılmaktadır.  Estetik plastik cerrahlar, bu konuda son derece başarılı ameliyatlarla bu sorunu ortadan kaldırmaktadır. Genel anestezi altında yapılan operasyonlarla, penisin kasık kısmında bulunan bağları serbest bırakarak bu işlemi gerçekleştirmektedirler. Cerrahi operasyon sonucunda ise, penis ölçüleri olması gereken ölçülere getirilmektedir. Operasyon sonucunda penis boyu, gerçek boyunun %20 si kadar büyütülmektedir. Ancak penis kalınlaştırma işlemi, kişinin kendi istek ve özel talepleriyle plastik cerrahi tarafından yapılmaktadır. Bunun için ise, hastanın vücudundan alınan yağlarla dolgu işlemi yapılarak istenilen ölçüde kalınlaştırılmaktadır.

 

 
Toplam blog
: 4
: 95
Kayıt tarihi
: 12.10.19
 
 

Ankara doğumluyum ve ilköğrenimimi Ted Ankara Koleji'nde yarı burslu olarak yaptım, ortaöğrenimini ..