Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '19

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Plexr Zamanın Etkilerini Silin

Plexr Nedir? Plexr Plazma enerjisiyle çalışan yeni teknolojik bir cihazdır. Plexr Plazma enerji nedir? Plazma enerjisi ise, maddenin dördüncü halidir. Plexr Plazma enerjisi havadaki gazları iyonize hale geçirerek, cilt üzerine doğru ince bir ark üretir. Havadaki oksijeni kullanarak deriye değmeden katı hali gaz hale getirir. Uygulandığı her cilt üzerinde sonuç elastik artışı ve iyileşmeyle sonuçlanıyor. Bu temel prensip ile iyi huylu tüm lezyonlarda güvenle kullanılan bir yöntemdir.  Plazma göz kapağı estetiği yaptıranlar hızla iyileşmesi, iz bırakmaması nedeniyle sonuçlarından memnun kalmaktalar. 
 
Plexr Plazma Enerjisi Estetik Alanlar Nelerdir?
 
Üst göz kapağı sarkmasında gözaltı torbalanmasında kullanılmaktadır. En çok kullanılan alan göz kapağı sarkmasıdır. Bunun dışında lekeler et benler, yara izleri, akne izleri, cilt lekeleri, vücutta oluşan çatlaklar, dudak üstü, göz kenarı, göz kapağı etrafındaki yağ bezlerinin tedavisinde kullanılmaktadır. Özellikle ameliyat istemeyen hastalar için çok konforlu bir cihazdır. Tüm medikal işlemler arasında yan etkisi en az olan bir Oldukça güvenli bir işlemdir. Hayatı kısıtlamayan morluklar dışında her hangi bir yan etki beklenmez.
 
Üst Göz Kapağı Düşüklüğü,
 
 Ameliyatsız Göz Çevresi Estetiği,
 
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
 
Aktif Sivilce Çukurlarının (akne izleri) Tedavisi,
 
Karın Çatlak tedavisi
 
Aktif Sivilce 
 
Siğil Tedavisi
 
Yüz Kırışıklıklarının ve Sarkmalarının Tedavisi,
 
Alt Göz Kapağı ve Göz Çevresindeki Kırışıklıkların Tedavisi
 
Göz Kapağı Estetiğinde Plexr Yöntemi Nedir? 
 
Plexr Plazma düşük kırışık göz kapakları bu enerjiyle tedavi edilir. Cihaz cilde yaklaştırdığında o alandaki gazlar iyonize olur ve ısı ortaya çıkar. Bu ısının etkisiyle fazla dokular buharlaşır Böylece düşük göz kapakları kesi işlemleri, dikiş işlemleri olmadan tedavi edilir.. İşlem yapıldıktan sonra küçük kahverengi kabuklar oluşuyor. Bunlar 4-5 gün içinde kendiliğinden düşmektedir. Plexr İşlemden 45 dakika öncesinde ağrı hissini gidermek için analjezi krem kullanılır. İşlemden sonra çok hafif bir şişlik olabilir. Herhangi bir riski yoktur. Bir ay sonra doku kendini yenilenmiş olur. 
 
Plexr ile ameliyatsız göz kapağı estetiği tek seansta sonuç verir. Uygulamanın etkisi iki üç sene sürmektedir İhtiyaç duyulduğunda Bir buçuk ay sonra seanslar tekrar edebilir. Estetik ameliyatlar arasında en konforlu ameliyatlardan biridir. Bilinen bir yan etkisi yoktur. 8-10 yıllık kalıcılık vermektedir. Kişilerin göz kapağına göre 1-3 seanstır. Ameliyatsız, neştersiz bir işlemdir. Alt-üst göz kapağındaki kırışıklık ve deri sarkmasına bağlı olan kırışıklıkların tedavisinde kullanılmaktadır.  Plazma enerjisi sayesinde göz kapağında herhangi bir iz kalmadan, en güvenli şekilde, maksimum başarı elde edilir.
 
Plazma Enerjisi Kimlere Uygun Değildir?
 
Plexr plazma uygulaması kanserli hastalarda kullanılması önerilmez. Hücre yenilemesi sağladığı için, Kanserde kontrolsüz hücre yenileyici olduğu için önerilmez. Kan sulandırıcı ilaç kullananlara önerilmez. Ya da işlemden bir hafta öncesinden ilacı bırakmaları gerekmektedir.
 
Toplam blog
: 11
: 75
Kayıt tarihi
: 12.10.19
 
 

1994 yılında TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) sınavında ilk yüze girdi ve yüksek bir puan alarak, SAĞL..