Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '14

 
Kategori
Siyaset
 

Polis prim yaptı

Polis prim yaptı
 

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakırda bir askeri bölgede bayrağımıza yapılan haysiyetsizce, şerefsizce diyebileceğimiz saldırıyı sanırım unutmamışızdır.O dönem herkes o bölgede ki askerlere ve yetkililere yüklendik hatta BB bile o adamı indiremiyorsanız ne işiniz var orda diye komutanlara yüklendi. Peki yetkililere vur emri neden verilmedi? Emir gelmeden ateş açıp o şerefsizi indirselerdi sorumlular hakkında bir sürü soruşturmalar mahkeme süreçleri ve cezalar sıralanacaktı.Vurmadılar yine suçlandılar. Yani bir nevi "Yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal" muhabbeti. O bayrak indirildiğinde hiç mi vicdanınız sızlamadı hiç mi yüreğiniz sılmadı hiç mi bu ülke için şehit olan kahramanlarımız aklınıza gelmedi?

Gelelim geçen gün İstanbulda yaşanan olaya...Yine aynı bayrak indirme girişimi ve polisin vurduğu bir zanlı.Diyarbakırda yapanın yüzü poşulu görünmüyor ama İstanbulda yapanın yüzü gözü açık.Basına fotoğrafları veriliyor.

Bana göre bu kurgulanmuş bir oyun.RTE gezi olaylarında karşı karşıya gelen halk ve polisi bu şekilde yakınlaştırmaya çalışıyor.Halkın desteklediği askerler birşey yapamadı ama devletin polisi bayrağa sahip çıktı mesajı verip polislere olan kızgınlığın ve güvensizliğin azaltılmasını istedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi de halkın gözünde yine kendine prim yaptı.Umarım halkımız artık "Kula kıl olmaktan kurtulur"

 
Toplam blog
: 2
: 61
Kayıt tarihi
: 22.05.14
 
 

Atatürkçü, öğrenci... ..