Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '12

 
Kategori
Futbol
 

Portekiz çetesinin çöküşü

Simao ve Q7’nin sakat olduğu dönemde 4 maçta 10 puan toplamış takım ile bu 2 futbolcunun iyileştiği dönemde 3 maçta 1 puan toplayan takımın farkını dün akşam bir kez daha gördük. Edu’ya dakikalarca dayanan bir teknik adamla ile Pektemek’e 45 dakika zor dayanan Carvahal’in farkını bir kez daha gördük. Daha 3 gün önce büyük bir kabahat işlemiş Fernandez’in olayında futbolcuya destek çıkarak diğer futbolculara hiç bir şekilde gözdağı verememiş bir Carvahal’den bahsediyorum.

İsmail gibi Necip gibi genç adamlara acıyorum aslında. İyi bir teknik adamın elinde süper yıldız olabilecek bu futbolculara acaba maç içinde yapması yada yapmaması gerekenler işe yarar bir şekilde bu futbolculara aksettiriliyor mu? Biri çıkar bana Carvahal bu işi çok iyi yapıyor ama İsmail bir Üzülmez bile olamıyor diyorsa diyecek lafım yok. Buna kim inanır o ayrı bir konu.

Kısacası defalarca gördüğümüz teknik adamdan başlayan Portekiz ekolünün adım adım yıkılışını dün bir kez daha gördük, malesef bu arada Beşiktaş’da yıkılıyor. Sizde hala 3.sıradayız, liderle 3-4 puan fark var ne kaybettik diye düşünenlerdenseniz vay halimize!!! İlk geldiği gün Simao ve Guti için söylediklerimi hala tekrarlıyorum. Onların yerine 1er tane daha Necip-Ernst koy bu takıma bak neler yapıyor.

Simao+Edu+Carvahal hatta Q7 ve Almeida’ya aramızda para toplayıp tek gidiş uçak bileti alma kampanyası başlatmayı düşünüyorum ne dersiniz. Yerlerine kim oynar bilmiyorum gerekirse beni çağırsınlar çıkıp oynayayım. En azından durup dururken ekmeğini kazanmaya çalışan insanlara tekvando hareketleri yapmaya kalkışmam ve en azından ruhumu ortaya koyarak gücümün son danlasına kadar savaşırım.

 
Toplam blog
: 14
: 317
Kayıt tarihi
: 10.02.11
 
 

1980 yılında İstanbul Üsküdar'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini bu bölgede bulunan okullarda tamamlad..