Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '18

 
Kategori
Eğlence - Hobi
 

Rules of Survival

Rules of Survival
 

Eğer ki evde canınız sıkıldıysa ve bilgisayarınız yoksa yada bilgisayarınızda oyun yoksa çok güzel bir oyun anlatacağım size hiç canınız sıkılmadan arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir oyun

Rules of survival isimli bu oyun arkadaşlarınızla veya her hangi bir online oyuncu ile oynana bilen bir oyun bu oyun haritalarda 60 veya 120 kişilik oyunlarda karakterinize silahlar ve eşyalar bularak 120 kişi içerisinden 1 . olmaya çalışıyorsunuz oyunda düşen drop ismindeki balonun içinde yüksek değerdeki eşyaları toplayarak oyunu daha iyi bir hale getirmişler

Oyunda 1. Olmak o kadar kolay değil ama eğer sabırlıysanız ve oyun beceriniz varsa o kadarda zor değil sadece sabretmelisiniz oyunda ücretsiz kasalarda var ücretli kasalarda var silah kostümleri karakter kostümler ve bir çok oyun içi malzeme satın alabilirsiniz.

Bu oyunu eğer ki canınız sıkıldığında herhangi bir yerde açıp oynayabilmek gibi çok iyi bir yanı var yada pubg ye para vermek istemiyorsanız yada bilgisayarınız bu tür oyunları kaldırmıyorsa telefonda oynanabilir muhteşem oyun arkadaşlarınızla oynayınca daha da çok eğleniyorsunuz.

Arkadaşlarınızla oynarken en iyi yanı arkadaşlarınızla mikrofonla oyun içi konuşabiliyor olmanız olup biteni direk olarak arkadaşlarınıza duyurarak çatışma bölgesine baskın veya drop almak için yardım isteyebilirsiniz.

Oyunda haritayı daha hızlı gezmek için araçlarda bulunmaktadır. Oyunu sizlere kısaca anlatmaya çalıştım eğer ki oyunu indirmek isterseniz android ve ios uyumludur.

 

Sayfamı Ziyaret Etmek İçin Tıklayınız

 
Toplam blog
: 5
: 1037
Kayıt tarihi
: 18.02.18
 
 

Trabzon meslek yüksek okulunda bilgisayar programcılığı okuyorum ilgi alanlarım film izlemek müzi..