Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '19

 
Kategori
Müzik
 

Rüya Ersavcı 90'ların Rüyası

   Şimdi sizleri Rüya gibi güzel bir sanatçı Rüya Ersavcı ile tanıştıracağım.
 
   Rüya Ersavcı hakkında kısaca bilgi vermem gerekirse Rüya Ersavcı, 80'li yılların sonunda Show TV'de yayınlanan "Saklambaç" isimli yarışmayı Nurseli İdiz'den sonra sundu. 1986'da Kuşadası Altın Güvercin Müzik Yarışması'na "Merhaba" isimli şarkı ile katıldı fakat maalesef derece alamadı.
 
   1993 yılında seslendirdiği dillere pelesenk olan ve herkesi Edi ile Büdü ikilemine sokan "İstemiyorum Baba" adlı şarkısıyla çıkış yakaladı.
 
   2002 yılında beslenme ve doğal sporlarla ilgili TV8’de 'Rüya Gibi' isimli bir program yaptı.
 
   Uzun bir aradan sonra “İKİ KELİME” adlı bir single ile geri dönüş yapan Rüya Ersavcı, kaldığı yerden devam ediyor başarılı sanat hayatına.
 
   Sanat hayatında narin sesi, güzel kalbi ve mütevazı kişiliği ile başarı yakaladığına inandığım Rüya Ersavcı, yalnızca 90’lı yıllarda yaşamış müzikseverlere değil günümüz gençlerine de hitap ettiğini söylemeden geçemeyeceğim. Kaliteli ve gerçek bir sanatçıdır kendisi. Sansasyonel olayların yanısıra sesi ve güzelliği ile ön planda olmuştur. Şahsî olaylarını sanatıyla karıştırmayıp büyük bir ihtiyatla mesleğini icra etmiştir. Böylesine değeli ve ince ruhlu bir insanı dinlemenin bana verdiği mutluluğu tarif etmem imkansız.
 
   Rüya Ersavcı hakkında şahsî fikirlerimi dile getirmek isterim. Çabuk tüketilen bir sanatçı olmak yerine “Bir çıkarsam tam çıkarım.” Felsefesi ile kariyerine devam ettiğini düşündüğüm üstadtır. Bu sayede Rüya Ersavcı hiç bir zaman kalitesini kaybetmemiş ve müzik piyasasının kilometre taşlarından biri olmuştur. 2010 yılında çıkan “Adı Aşk Ya!” şarkısını halen bir çok kişinin benim gibi keyifle dinlediğine eminim. Keza 1993 yılında çıkan “İstemiyorum Baba” şarkısı özellikle 90’lar jenerasyonunda yaşayanlar için bir vazgeçilmezdir. Bu sene çıkış yapan “İKİ KELİME” adlı parça ise Rüya Ersavcı’nın günümüz gençleri için bıraktığı bir imza ve bu senenin en iyi çıkış yapan şarkılarından biri olduğunu düşünüyorum. Kısacası Sevgili okurlar, bir sanatçı, sanatının yanında dinleyicilerine verdiği değer ile müzik piyasasında yer bulabileceğini düşünüyorum. Rüya Ersavcı bunu başarıyla yaptı. Kendisi bizlere verdiği değer ile hiç bir zaman bu piyasadan silinmeyecektir. 
 
   Diğer sanatçılara tavsiyem, müzik piyasasında ve dinleyicilerinizle iletişim konusunda Rüya Ersavcı’yı takip edin ve onu ilham alın. Çünkü Rüya Ersavcı gerçek bir sanatçıdır.
  
   Sevgili Rüya Ersavcı, size bir not bırakmak isterim bu blog yazımda.
   “Her zaman gülüşünüz kadar güzel kalbiniz, sesiniz kadar güzel bir vicdanınız olduğuna inanıyorum. Sizin yeriniz ben de hep farklı ve hep sonsuz olacaktır. İyi ki varsınız, hep varolun...”
 
   Rüya Ersavcı, sosyal medyada da oldukça aktif. Rüya Ersavcı’nın YouTube kanalını ve instagram adresini takip edebilirsiniz.
 
   *Rüya Ersavcı YouTube: Rüya Ersavcı
   *Rüya Ersavcı instagram: @ruyaersavci
 

   instagram: @englishyunusemreersoy
 
Sevgiler, Yunus Emre Ersoy
 
Toplam blog
: 6
: 201
Kayıt tarihi
: 23.06.19
 
 

Hayatı ve tiyatroyu seven bir insanım. Müzik dinlemeyi seviyorum. Aysel Gürel'in kalemine aşığım. Y..