Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '18

 
Kategori
Dekorasyon
 

Şık Mutfak Tasarımları

Şık Mutfak Tasarımları
 

Bu günkü dekor alanımız tamamen bayanlara özgü olacak. Başlıktan da anlayacağımız gibi bayanların en çok vakit geçirdiği mutfaklarımızı, yemek yapmayı keyifli hale getirmek ve günün stresini orada atıp rahatça kahvesini içeceği güzel bir alan olmasını ister. Bu biraz bütçenizi zorlayacak olsa da gerekli ve mutlu bir yaşam için olması gereken bir önemli bir dekorasyondur.

Mutfaklarda en önemli unsur düzendir. Çok fazla araç gereç kullandığımız bu alan düzenli bir yer planlamasıyla hem kendinizi iyi hissettirecek hemde dışarıdan bakan kişi için ferah ve güzel bir görüntü sağlayacaktır.

Türkiye şartlarındaki evlerimizin büyüklüğü bu dekorasyonda biraz kafa yormamızı ve düşünmemizi gerektirecektir.

Mutfaklarda en can alıcı yerler dolaplar ve tezgahımızdır. Ne kadar geniş tezgah olursa o kadar düzenli durmasını sağlar.

Size özel olarak seçtiğim mutfak dekorasyonlarından örnekleri göstereceğim. Umarım faydalı olur. Diğer dekorasyon blogları gibi yurt dışında geniş mutfaklara yapılan, hayalimizde bile göremeyeceğimiz dekorasyonlardan çok evlerimizde uygulayabileceğimiz gerçekçi çalışmalardan örnekler sunacağım.

Mutfak dekorasyon fikrileri

Mutfak tezgah

 
Toplam blog
: 18
: 142
Kayıt tarihi
: 16.10.17
 
 

Alp çocukluğunda evi dağıtan haylazlardan biriydi. Ve yıllar geçtikçe bu davranış tersine dönerek..