Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '11

 
Kategori
Futbol
 

Şike ve federasyon

Şike ve federasyon
 

Ben bir türk vatandaşı olarak federasyonun varlığından hiçbirşey anlayamadığım için utanmalı mıyım, yoksa sayın başkan aciz duruma düştüğü için kendisinden mi utanmalı. Ama onların utanacağını hiç zannetmiyorum, utansalardı 70 milyonun karşısına çıkıp o beyanatı vermezlerdi. Görünen köy kılavuz istemez arkadaşlar. Olay apaçık ortada. Sayın Aydınlar siz daha neyin izahını yapamıyorsunuz, yoksa fener gömleği size büyük mü geldi. Adam çıkıp ben şike yaptım demesini mi bekliyorsunuz ki onu bile söyledi allah aşkına siz hala görmüyor musunuz. Yoksa birileri size baskı mı yapıyor, varsa öyle birşey çık açıkca söyle. Ama bu size çok zor gelir. 

Sayın MEHMETALİ AYDINLAR neyi merak ediyorum biliyor musunuz, acaba Fenerbahçenin düştüğü kuyuya bir anadolu takımı, örneğin BURSA, GAZİANTEP ya da hiç hazmedemediğiniz TRABZON spor olsaydı acaba ne yapardınız. Ben söyleyeyim, hemen kuyuyu kapatıp onları boğardınız. 

Lütfen sayın başkan adil olun adam gibi çıkıp gereği neyse onu yapın, ya da bırakıp gidin başkaları gelsin. Siz futbol federasyonunun başkanısınız bunu unutmayın fenerin başkanı değilsiniz. Başkalarının talimatlarıyla bu iş olmaz. Bırakın ligleride başkası yönetsin. Liglerin başlama tarihini neden siz belirliyorsunuz, bırakın onuda yüksek yargı belirlesin. ALLAH aşkına adil olun türkiye liglerinde sadece fenerbahçe yok onların emeklerini bir kalemde yok edemezsiniz.birazda haklının yanında olun..... 

 
Toplam blog
: 3
: 714
Kayıt tarihi
: 07.07.10
 
 

Trabzonun Yomra ilçesimde dünyaya geldim. Üniversite mezunuyum, kamu kuruluşunda tekniker olarak gör..