Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '06

 
Kategori
Haber
 

Siren seslerini kim duyacak?

Siren seslerini kim duyacak?
 

AKP hükümetini rahatlatan açıklama bugün geldi ! Abd başkanı Bush 'un özel güvenlik danışmanı başkan Bush 'un Erdoğan' a verdiği sozu tutma niyetinde olduğunu söyledi!!! Böylece hepimizin içi rahatladı , rahat bir soluk aldık. ABD Pkk nin kökünü kazıyacak!!! Bunca yıldır Türkiye'nin Kuzey Irak'ta yapamadığını ( ki bölgede Türkiye askeri bakımdan Abd'den cok daha etkili ve güçlü) ABD yapmaya söz verdi.

Biraz uyanalım artik ve gerçeklere bakalım. Abdnin bölgedeki en büyük işbirlikçileri israil'le birlikte kürt gruplar . Bırakın bunları hedef almayı ortadoğu projesinde Türkiyenin topraklarınıda kapsayan bir kürt devleti kurmayı planlayan amerika su an için sadece Türkiyeyi kandırıp oyalamakla meşgul. Zaten birinci aşamada Türkiye'yi ekonomik olarak kendilerine bağımlı hale getirerek hedeflerinin önünü bir bakıma actılar. Yapcakları tek şey bizi iyice kendilerine bağımlı zor bir duruma sokup daha sonra bazı şeyleri kabul edip ona bile şükredecek hale getirecekler .Malesef artık tuvalete giderken bile izin ister durumdayız. Dibimizdeki terör yuvalarını dağıtmayı bırakın bir de bunun için izin isteyip red yanıtı alıp başka birilerinin bizim için oraları temizlemesini bekliyoruz .. Sanırım uzunca bir süre daha bekleyeceğiz ve gene gençlerimiz çocuklarımız katlledilmeye devam edilecek. Ve biz bugun ki gibi kayıtsız kalmaya devam edeceğiz, nasıl kalmayalım ki. Toplum olarak uyutulmaya alışmışız . Amerikan kültürü iyice ülkemize yerleşmiş . Ekonomik sıkıntı artık kemiğe dayanmış olsada biz akşam ki maçın sonucu, Aliye dizisinde kimin kiminle olacağı, Cumartesi gecesi reina çıkışında kimler yakalanmış, Hulya Avşar tenis oynarken düşmüş mü onu merak ediyoruz.

Bedava olacak vaadi ile yapılan köprünün geçiş ücreti her gün daha da artarken, Dünya'daki en pahalı benzin bizlere geçirilirken, ülke dışarıdan parçalanma planlarıyla kuşatılmış , içerden Atatürk rejimlerine karşı gizlisi saklısı artık kalmayan oyunlar oynanırken bunlar kimsenin ilgisini çekmiyor. Toplumsal bir tepki , uyanış ufuktada malesef gözükmemektedir. Olsun bence genede Türkiye iyi yönetiliyor! ve en azından artık önümüzü görebiliyoruz !! Çocuklarımıza nasıl bir Türkiye kalıcağını şimdiden kestirebiliyoruz. İran rejimini örnek almış kadınların sayılmadığı , ekonomik olarak iyice Abd nin emrinde sürünen , Doğusunun artık başka ülkelerin elinde olduğu (haritada gormek mümkün bu ülkeyi merak edenlere sitenin adresini de veriyorum http://www.armedforcesjournal.com/2006/06/1833899 ) bir gelecek bırakacağız ne diyelim bundan iyisi can sağlığı politikacılarımızın ellerinden öpüyorum. Bu arada Atamızı sorarsa gençler , artık ortada ne bir resmi ne gösterdiği ilkeler ne bıraktığı çağdaş cumhuriyetten eser var.

 
Toplam blog
: 2
: 403
Kayıt tarihi
: 26.07.06
 
 

ST. Michel Fransız lisesinin ardından Fransa'nın Lyon şehrinde 2 senelik Administration economique..