Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ağustos '12

     
    Kategori
    Siyaset
     

    Sormak istedim sadece...

    Sormak istedim sadece...
     

    Orada bir gerçek var


    Abdullah Bey şahsınıza kesinlikle saygı, sevgi, nefret vb. herhangi  bir duygu beslemiyorum.  Cumhurbaşkanı olarak oturduğunuz koltuğa saygım sonsuzdur  çünkü o koltuk bu ülkenin yönetim rejimini temsil etmektedir. Siz oraya çıktığınızda   hayırlı olsun cumhuriyete, demek düştü bizlere. O koltukta geçirdiğiniz yıl itibariyle sizde lider sıfatı göremedim. Sizin bana hissettirdiğiniz daha çok pasifize edilmiş, sindirilmiş bir insan profili oldu. Bunlar çok önemli konular değil şahsi fikirlerim sadece dile getirmek istedim.

    Asıl konuya gelelim 2007 yılı ile 2012 yılları arası şehit sayısına hiç baktınız mı? Ben internetten az çok bakmaya çalıştım fakat sanki benden başka hiç kimse bu rakamı merak etmemiş düşüncesine kapıldım birden. Başta anlam veremedim sonra sansürlenmiştir basın diye bir yaftada bulundum kendi kendime. O da mantıklı gelmedi ve ben az çok matematiğimle bir rakam çıkardım ortaya yaklaşık 400 kadar korkmayın bunun açıklanmasını istemeyeceğim sizden. İsteyemem de, bugüne kadar terör konusunda sorumluluk aldığınızı düşünmüyorum çünkü.

    Biliyorum bunları duymak hoşunuza gitmeyecek ama unutacaksınız sonuç olarak. 2010 yılında torununuz dünyaya geldi Allah bağışlasın. Hani olmaz ya bu çocuk büyür ve bir gün yakın tarihini merak edip dedesinin cumhurbaşkanlığı dönemini incelemeye başlar. Sizin gururla bahsedeceğiniz döneminiz. Çıkarda karşınıza dede bu kadar şehit verilmemesi için sen ne yaptın diye sorarsa açıklama yapmanızı geçtim torununuzun gözlerine bakabilecek misiniz?

     
    Toplam blog
    : 1
    : 844
    Kayıt tarihi
    : 05.08.12
     
     

    Bülen Ecevit Üniversitesinde Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi okuyorum ..