Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '21

     
    Kategori
    İnternet
     

    Sosyal medyada yükseliş

    Sosyal medya her gecen gun hayatimizin icine daha cok giriyor, yatarken, otobuste yolculuk ederken, yururken. Artik bircok is alani dahi sosyal medya satislari ile, fiziki sube satislarini geride birakmis durumdalar.
    Bu gercegi gozlemleyerek sosyal medyada yukselis gecmek icin neler yapmamiz gerekli bunlari dusunup duruyoruz surekli ve sirrini paylasmaktan imtina edenlerden dolayi dogru bilgilere ulasamiyoruz.

    Tiktok, instagram ve youtube platformlarinin her birinin musteri cekme potansiyeli mevcut.

    İnstagram da yukselmek icin yaniltici bilgiler vermeden kaliteli gorseller ile post ve story paylasimlari yapip, reels videolari ile desteklememiz gerekiyor aktifligimizi.

    Youtube da ise youtube abone sayimiz, izlenme sayimiz anasayfaya ve kesfete dusmemize etki eden farktorlerden, her hafta duzenli paylasimlar ile aktifligimizi youtube a gostermemiz gerekiyor.

    Tiktok bu iki platformun ardindan gelse de, sektorunuze gore size cok fazla musteri cekebilecek bir platform. Hedef kitlenizi belirleyip dogru videolar ile kesfete dusebilirsiniz.

    Unutmayin bu platformlarda en onemli fark, duzenli paylasim yapip, dogru ve kaliteli bilgiler vermek ve gorsellige cok dikkat etmek.

    Sonrasinda basari beraberinde gelecek.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 38
    Kayıt tarihi
    : 08.06.21
     
     

    merhaba, 1992 dogumluyum, mica ajans in sahibiyim, sosyal medyada herkesin kendini gelsitirmesini..