Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '11

 
Kategori
İlişkiler
 

Susarak yaşıyorum

Susarak yaşıyorum
 

Daha çok susmayı öğreniyorum bugünlerde baktım ki anlaşılmıyorum susuyorum bende. Sadece anlayacakları kadar konuşuyorum insanlarla. Gitgide bu yüzden yalnızlaşıyorum beklide yalnızlığımla yaşıyorum onunla konuşuyor onunla dertleşiyor onunla gülüyorum..

Ne mutluluğumu anlatabiliyorum ne mutsuzluğumu. En çokta insanı bunca yıldır anlaşılmamış olmak üzüyor halbuki ben paylaşmayı beraber gülmeyi beraber ağlamayı severim ama şimdi yalnız gülüyor yalnız ağlıyorum bir dünya yarattım herkesten her şeyden uzakta onu yaşıyorum. Belki de bu yüzden artık içten eskisi gibi gülemiyorum.

Yanlış doğrulara inandım öyle söylüyorlar hep yanlış insanları hayatımın merkezi yaptım. Kimse inanmadı bana. Haklıda çıktılar. Hep mi haklı çıkacaklar? Onların doğruları mı hayatın doğruları olacak? ya da ben insanları önemsediğim için mi onların doğruları bana hayatın doğrularıymış gibi geliyor? Bu yüzden kaybediyorum beklide.

Peki doğru ya da yanlış kime göre değişir?

Gerçekte hangisi doğrudur?

Ben o doğruyu nasıl bulacağım?

İnandığım şeylerin arkasından gittim hep kimseyi dinlemedim. Geldiğim nokta ne YALNIZLIK. evde bile tek başına yaşamazken, etrafında onca arkadaşın varken yalnız olmak.

Aslında beklide hepimiz yalnızlığımızla yaşıyoruz paylaştıklarımız sadece insanların anlayabileceklerine inandıklarımız. Kendinle yaşamak ne kadar doğru ki? Etrafında o kadar insan varken niye yalnız ağlayasın ki?

Niye biz dünyaya birazda başkalarının gözünden bakmayı öğrenemedik? niye  karşımızdakinin gerçekte nasıl biri olduğunu anlamaya çalışmadıkta kendi doğrularımıza göre yargıladık hemen. O ben değil ki o hayata benim gördüğüm renkleri farkı görüyor yaşadıkları ona farklı tatlar hissettiriyor. Ama insanlar bunu anlamadı dost acı söyler dediler kendi doğrularını karşındakini düşünmeden söyleyip geçtiler. Hiç bakmadılar açtıkları yaraya yaralayacaklarını bile düşünmediler çünkü her şey karşıdakinin iyiliği içindi onlara göre.

Halbuki her şeyi daha güzel söylemenin bir yolu vardı.

Onu yalnızlıktan kurtarmanın bir yolu vardı..

 
Toplam blog
: 2
: 381
Kayıt tarihi
: 21.11.11
 
 

1989 yılında İstanbulda doğdum. Benim şehrim dediğim Eskişehir'de üniversite öğrenciyim. insanlar..