Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '18

 
Kategori
Dünya
 

Terör Sorunu

Terör Sorunu
 

Pkk terörü yıllardır ülkemizin hem iç sorunu olmuş, hem de sınırlarımızı tehdit eden sorun haline gelmiştir. Bu terör örgütü yüzünden binlerce şehit verdik, halkımız hayatını kaybetti. Terörün her türlüsünü gördü Türkiyemiz ve halende dış güçler tarafından oluşturulan terör örgütleriyle iç savaş ve sınırlarımızı tehdit ediyorlar.

Teröristleri temzlemeye önce Yüce Meclisten başladık. Sonra doğuya ve sınırlarımıza doğru indik temizlemeye. 18 Martta ülkemiz için anlam ve önemi büyük olan Çanakkale zaferinde Afrin'e girdik ve teröristleri tamamen temizledik. Ondan sonraki günlerde Tel Rıfat'a girerek saatler içerisinde teröristler ordan da temizlendi. İlerleyen zamanlarda Münbiç'e Halep'e ve daha nice terörist olan yerler temizlenecek.

Dün ise Fransa heyeti Pkk terör örgütünün bir uzantısıyla masaya oturdu ve Fransa'nın arabulucu olacağını söyledi. Fransa ve diğer yabancı devletler hem terör örgütüne yardım edecek, mühimmat ve erzak yardımı sağlayacak, hem de Türkiye Cumhuriyeti ve Pkk terör örgütü uzantısıyla arabuluculuk yapacağını söylüyor.

Böyle birşey mümkün olmayacağı gibi, sınırlarımızda oluşan terör örgütlerini bitirmek bizim görevimiz haline gelmiştir.

Yabancı devletler şunu iyi bilmelidir ki, zamanında bizim topraklarımızı almak için savaşmaya çalışan haçlılar, dedelerimiz sayesinde buna izin verilmemiştir. Bu topraklar kanla sulandı almaya kimsenin gücü yetmez.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

 
Toplam blog
: 7
: 164
Kayıt tarihi
: 06.01.18
 
 

Bir ben var benim içimde, sevip te kavuşamamanın, yüzleşemenin o acımasız duygusu ..