Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Haziran '07

 
Kategori
Blog
 

Teşekkür ve Minnet

Teşekkür ve Minnet
 

Bugün burada yazı yazıyor olmamın neredeyse birinci yılını dolduruyor olduğumu farkettim. Aslında 26 Haziran tam tarih. Bu yazı ile birlikte tam 479 yazı. Benim yazmam bir tarafa, hiç ummadığım bir şekilde yazılarım oldukça fazla görüntülendi ve okundu. Yazılarımı okuyan, başkalarına gönderen, yorum veya mesaj yazan herkese teşekküre edebilmek için bugünkü yazımın “minnettarlık” üzerine olmasını istedim.

Başkalarının bizim için yaptıkları iyilikler karşısında duyduğumuz minneti ifade ettiğimizde kendimizi iyi hissederiz düşüncesiyle şimdi birazda kategorize ederek teşekkürlerimi ve minnetimi ifade etmek istiyorum;

Okuyanlar

Milliyet internet sitesi Türkiye’nin en çok ziyaret edilen dolayısıyla blog bölümüde oldukça çok ziyaretçi alan bir bölüm. 871.000 üye olmuş sitede. Günün koşuşturması, bir o kadar dert tasa içindeyken bile bu kadar kişi tarafından okunuyor olmak çok gurur verici. Bu hayatım boyunca unutamayacağım bir iz olarak her zaman benimle olacak.

Beni cesaretlendirenler

Beni okuduğunu ve beğendiğini söyleyen tüm arkadaşlarıma, dostlarıma ve can dostlarıma, eşime çok çok teşekkür etmem gerekiyor. Onların desteği ve motivasyonu olmasa bu eller klavyeye basamazdı. Umarım okumaya devam ederler ve keyif alırlar. Beni cesaretlendirenlerin aynı zamanda beni başkalarına önerdiklerini biliyorum. Bu yüzden teşekkürlerimi belki 2 ile çarpmam gerekiyor.

Bloggerlar


Milliyet Blog yolculuğuna benden önce vesonra başlamış blogger arkadaşlarımın bir kısmı ile ayaküstü tanıştık. Bazıları ile yazıştık. Mesajlar ve yorumlar aracılığı ile iletişim kurmaya çalıştık. İnanıyorum ki diğer blogger arkadaşlarım istemeselerdi beni burada tutmazladı. Onlardanzaman zaman aldığım sıcak ve içten mesajlar benim için ayrı bir motivasyon kaynağı oldu ve olmaya devam ediyor. Her ne kadar yoğunluğumdan tüm aktivitelere katılamıyor yada beklenen içtenliği gösteremiyorsam gerçekten 24 saatin yetmemesinden kaynaklanıyor. Tüm blogger arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

Önerenler


Kendi kişisel siteme mesaj atan bir çok kişi Milliyet Blog yazımı bir arkadaşının önerdiğini, diğer yazılarımıda okuyup beğendiklerini ifade ediyorlar. Beni önerenler bu yazımıda okuyacaklar düşüncesiyle onlarada teşekkür ediyorum.

Editörler


Gece gündüz onlarca yazıyı okuyup, şikayet ve eleştirilerle boğuşmayı çok iyi bildiğim için olabildiğince onlara problem çıkarmamaya, sessiz kalmaya, işlerini kolaylaştırmaya çalıştım. Gösterdikleri çaba ve gayret için hepsine teşekkür ederim.

Yorum ve mesaj yazanlar


Benim yazılarım çoğu zaman yoruma açık olmadı, yorum çağıran yazılar olmadı. Bazı yazılarım yorum yağmuruna tutulurken, kesin çok yorum gelir dediklerime hiç yorum gelmedi. Fakat tenezzül edip iki satır yorum ve mesaj yazanlara teşekkür ediyorum.

Ve burada atladığım herkese, bu yazıyı bile buraya kadar okudukları için teşekkür ediyorum. Tenkit etmeyi ve eleştirmeyi bilmek kadar teşekkür etmenin ve minneti belirtmenin de önemli olduğuna inanıyorum.

Sizlerde ne teşekkürden nede minnetinizi belirtmekten imtina etmeyin. Hayatınızda bir şeyleri iyileştiren ve güzelleştiren insanları düşünün. Bir taksi şoförü, bakkalınız, çaycı, sekreteriniz, aileniz, eşiniz, çocuğunuz veaklıma gelmeyen sizinle hayatı paylaşan diğer insanları düşünün.

Sizin hayatınızı yaşanır ve anlamlı kılan herkese teşekkür edin. Gerçekten kendinizi benim şu anda hissettiğim kadar iyi hissedeceksiniz.

 
Toplam blog
: 578
: 5372
Kayıt tarihi
: 23.06.06
 
 

Superonline danışmanlık, İktisat Bankası' nda ilk palm bankacılığı uygulaması, 5 yıl Garanti E-Ticar..