Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '18

 
Kategori
Telekom / Mobil
 

Turk Telekom-Turkcell-Vodafone Telefonu Gizliye Özel Numaraya Açma / Kapama

Turk Telekom-Turkcell-Vodafone Telefonu Gizliye Özel Numaraya Açma / Kapama
 

Merhaba arkadaşlar,

Bu yazıda Türk Telekom(Avea) , Türkcell , Vodafone ve bunlara bağlı olan bütün operatörler için telefonunuzu gizli yani özel numaraya açıp / kapatmayı göstereceğim.

 

Türk Telekom (Avea) Özel (Gizli)Numaraya Açma ve Kapatma

Türk telekomda gizli numara işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz 2 adet numara vardır. İsterseniz *100# şeklinde tuşlama yaptığınızda önüne gelen menüden İşlemler sekmesine girip oradan da Gizli Numaraları Engelle kısmına geçip işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Diğer bir seçenek ise *253# tuşlamasıdır.

Yıldız 253 # tuşlamasını yaptığınızda telefonunuz gizli numaralara açık ise kapanır , kapalı ise açılır. Yani her iki işlemi de basit bir tuşlama ile gerçekleştirebilirsiniz.

 

Vodafone Özel (Gizli)Numaraya Açma ve Kapatma

Vodafone’da Gizli numaradan gelen çağrıları engellemek için: GIZLI AC yazıp 7046‘ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046 yı arayabilirsiniz

Gizli numaradan gelen çağrıları kabul etmek için: GIZLI KAPAT yazıp 7046‘ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046‘yı arayabilirsiniz.

 

Turkcell Özel (Gizli)Numaraya Açma ve Kapatma

Turkcell kullanıcısı iseniz ve telefonunuzu gizli numaralardan gelen çağrılara kapatmak istiyorsanız ; *253# telefonunuzdan aramanız yeterli. Eğer telefonunuz gizli çağrılara kapalı ise ve siz açmak istiyorsanız bu sefer #253# yi aramanız yeterli olacaktır.

 

 

https://www.burakgultekin.com.tr/genel/turk-telekom-turkcell-vodafone-telefonu-gizliye-ozel-numaraya-acma-kapama/

 

 
Toplam blog
: 22
: 15260
Kayıt tarihi
: 04.04.18
 
 

Merhabalar, İsmim Burak , bilgisayar mühendisiyim. Gerek hobi gerekse mesleğimle alakalı elde ett..