Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Gec gelen bir ask oykusu

http://blog.milliyet.com.tr/yasakask81

13 Ekim '11

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Ümit, acı, hüzün, huzur, sabır budur..

Ümit, acı, hüzün, huzur, sabır budur..
 

Bitmeyen bir yol..


Yelkenleri toplayıp limandan ayrılma vaktin gelmiştir artık. Bilirsin ki ne deli dalgalar, ne fırtınalar, ne girdaplar beklemektedir seni. Korkarsın gitmeye, bir köşesine sığınırsın limanın. Kabullenmesende artık HERŞEY BİTMİŞTİR.... İŞTE SON BUDUR........
......Hüzünlüsündür... Bir türlü kabul etmek istemezsin bittiğini... Gözlerinin içine bakıp seni seviyorum demesini beklersin. Ama bir rüyadır bilirsin o sözler hiç çıkmayacaklardır o dudaklardan. Yine de BEKLERSİN..
İŞTE UMUT BUDUR..
.......Gururlusundur. İstenmediğin yerde durmazsın. An gelir gitmeden önce ne olur bitmesin dersin. Dudaklarından dökülen kelimelere sen bile şaşırırsın. Oysa o, yüzüne bakıp SADECE GÜLÜMSER..
İŞTE ACI BUDUR..
.......Ondaki sıcaklığı, içtenliği kimsede bulamayacağını düşünürsün... Kimsenin onun gibi gülüp, onun gibi konuşamayacağını.... ve kimseyi onun kadar sevemeyeceğini bilirsin. KAHREDİP BAŞINI ÖNÜNE EĞERSİN...
İŞTE HÜZÜN BUDUR..
.......Nefes bile alamaz bir haldesindir. Nereye baksan onu görürsün, daralır için. Birkaç saatlik derin bir uykuya hasretsindir. Bilirsin ki gözlerini kapatsan da terk etmeyecektir hayali... ve o anda BIRAKIRSIN GECENİN KOLLARINA KENDİNİ..
İŞTE HUZUR BUDUR..
Ondan gelecek tek bir haberi beklemektesindir umutsuzca, bitkin bir halde. Beklemek artık ölümden farksızdır senin için. Ve artık ölüm fikri bile garip değildir sana.
AMA YA GERİ DÖNERSE DİYE ÖLEMEZSİN BİLE..
İŞTE SABIR BUDUR.
Hayatın devam ediyordur, ETMEK ZORUNDADIR. Sevgin ve hayallerin gibi herşey yarımdır, hep bir yanın eksik ve onsuz. Yüreğin eskisi gibi heyecanla çarpmayacaktır artık. Ve başka aşklarsa asla seni kandıramayacaktır. O başkalarıyla mutluluk peşinde koşsa bile SEN YİNE DE VAZGEÇMEYECEKSİNDİR..
 
 

 
Toplam blog
: 33
: 1857
Kayıt tarihi
: 03.03.09
 
 

Düzceli' yim. 1981 doğumluyum. Öğretmenim 3 yıldır. Eğitim sektöründe çabalıyorum yeni nesiller i..