Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '11

 
Kategori
Teknoloji
 

Üniversiteler için "Crytek" kıyağı.

Üniversiteler için "Crytek" kıyağı.
 

Merkezi Frankfurt'ta bulunan ve üç Türk kardeşin kurduğu oyun geliştirme şirketi Crytek GmbH yaptığı açıklamada son geliştirdikleri teknoloji motoru CryEngine 3'u üniversiteler için ücretsiz sunacaklarını açıkladı. Şirket Üniversitede eğitim görevlilerinin başvuru olduğu takdirde içinde eğitim seti ile birlikte "CryEngine Eğitim Geliştirme" proğramını gönderebileceklerini söylediler. İşte o açıklama; 

"
Eğitim Geliştirme Lisansı

Eğitim lisansı, gerçek zaman üç boyutlu teknolojisi ile öğrencilerinin deneyim kazanmasını isteyen eğitimciler için kullanımda. Oyun geliştirme, 3D grafikler, mimari similasyonlar, film tasarım dersleri ve araştırma projeleri için CryEngine'nin son versiyonu şimdi ücretsiz.

CryEngine 3 Eğitim Geliştirme SDK, ticarı amacı olmayan ve sadece eğitim veren kurumlar için kullanılabilir. Öğrenciler bireysel olarak bu lisansı elde edemeyeceklerdir. Tabi ki eğitimcilerin lisansa tam erişimleri olacaktır. Ve öğrenciler CryEngine 3 den en iyi sonucu almak için topluluk alanı crymod.com ile projelerini paylaşacak ve yardım alacak.

CryEngine 3 Eğitim Geliştirme SDK dijital içerikleri, gerçek zamanlama ve üç boyut ile oyun geliştirici ve yaratıcı yeni bir nesil yetiştirmek adına teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak öğrencilere hızlı bir eğitim için tasarlanmıştır.

Eğer kendi üniversiteniz, akedemik kurum veya okullarınız için CryEngine 3 u kullanmak isyiorsanız kayıt sırasında istenilen yasal belgeleri tamamlayarak aşağıda verilen kayıt formunu doldurunuz.

Not: Sadece Eğitim kurumlarında çalışan Öğretmenler başvuruda bulunabilir.
 

Crytek GmbH" 

Eğitim Geliştirme Yazılımını ücretsiz sahip olmak isteyen Üniversite yetkilileri için kayıt formu mycryengine.com/register 

 

 
Toplam blog
: 3
: 1169
Kayıt tarihi
: 14.09.10
 
 

1992 Sivas doğdum. İlk,orta ve yüksek öğretimi Sivasta okudum ve hala okumaya devam ediyorum. Cum..