Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '17

 
Kategori
Dekorasyon
 

Vazgeçilmezim, Kanvas Tablo Sevdam

Günümüzde dekorasyon denildiğinde  çok geniş kapsamlı evi baştan aşağı değiştirmek gibi görünüyor ve gözümüzü korkutuyor. Tabii kide öyle değil en ufak bir dekorasyon ürünü bile emin olun evinize değişik bir hava katacaktır. Dekorasyon bir sanatsal gözdür. En basitinden herkes bir objeyi seçip bir yere koyabilir ama aynı etkiyi veremezler. Farklı bir göz ile farklı fikirleri ve yenilikleri sergilemektir.

Bu dönemde bu işi yapanlara iç mimar diyoruz. Türkiye koşullarında orta halli bir ailenin yaptırabileceği bir olay değil. O yüzden maliyet konusunda bizi fazla yormayacak ufak oynamalarla evimizi nasıl güzelleştirebiliriz ondan bahsedeceğim. En çok vakit geçirdiğimiz ve misafir ağırladığımız salonlardan başlayabiliriz.

ManzaraDağda Pembe Çiçekler

Salonlarımızda dekorasyonun önemli parçalarından olan aynalar, dresuarlar , kanvas tablo ve yağlıboya tabloları muhakkak kullanmalıyız. Ayna denilince gözümüzün önüne ilk başta yemek gruplarının arkasına konumlandırmak gelebilir, çünkü çoğu ev hanımlarının tercihi bu yönde. Ama geniş bir salona sahip olanların salon girişlerinin karşısına asması odaya bir derinlik ve aydınlık yaratacaktır. Son yılların önemli aksesuar ürünleri olan dekoratif aynalar evlerimizde uzun bir süre yerlerini bulacaktır.

Kanvas tablo ve yağlı boya tablolar internet üzerinden sahip olabiliceğimiz çeşitleri açısından zengin olan dekorasyon ürünleridir. Maliyet konusunda yağlı boya tablo, kanvas tabloya  göre biraz daha yüksek olsa da herkesin zorlanmadan alıp evlerine asabileceği ürünlerdir. İster internetten seçtiğiniz bir resmi,  isterseniz kendi fotoğraflarınızdan oluşan kanvas tablo yaptırabilirsiniz. Evlerimiz bizler için önemlidir ve en çok vakit geçirdiğimiz bu alanları güzelleştirmekte bizim görevimizdir. Daha keyifli ve eğlenceli vakit geçirmenin yolu dekorasyondur.

Evinizin mimarı siz olun ve harcadığınız şey enerjiniz olsun. İnanın en keyiflisi kendi eserinizi izlemektir. İnternetten biraz araştırma yaparak bilgi sahibi olup, güzel değişimler yapabilirsiniz. Mutlu bir aile huzurlu bir evden geçer buda tamamen sizin elinizde.

Bu yazımda emeğini esirgemeyen, bana tablo tedariki konusunda hasas davranan sayın, Canalp beye minnettarlarımı sunarım.

Sanatla kalın, sanat içinde kalın sevgili okurum.

 
Toplam blog
: 3
: 100
Kayıt tarihi
: 21.09.17
 
 

Düşünür, yazar, dilediği gibi yaşar :) ..