Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '17

 
Kategori
Sinema
 

Wonder Woman filmini izlemek

Wonder Woman filmini izlemek
 

Wonder Woman izle


Wonder Woman filmi 2017 yılı yapımı imdb den 8.2 gibi çok üst düzey puan almış bir aksiyon, macera, fantastik filmidir. Filmin imdb puanımı abartımı yoksa benmi zevksizleştim diye aralarda derelerde kaldığım bir film yapmışlar.

Filmin yönetmen koltuğunda filmi izledikten sonra kesinlikle feminist bir adamdır derken; o da nesi :) filmin yönetmeni bir bayanmış; Patty Jenkins

Wonder Woman filminin konusuna yüzeysel olarak değinecek olursak; Sadece savaşçı amazon kadınların yaşadığı Themyscira adasında büyüyen, buranın dışına hiç çıkmamış ve hiçbir erkek görmemiş Diana (Gal Gadot) müthiş savaş yeteneklerine sahip bir yarı tanrıdır.. Günün birinde adaya bir Amerikan savaş uçağı düşer.. Uçağın pilotu Steve Trevor (Chris Pine), Diana tarafından kurtarılır.. Dünyanın büyük bir savaş halinde olduğunu anlatan pilotun sözleriyle Diana, adasını terkederek uygar dünyaya doğru yola çıkar ve dünya savaşını bitirebilmek için bütün hünerlerini ortaya sermeye başlar..

Filmin hakkında öz eleştirimde;

- Filmi kesinlikle 3D izlemeyin imkanınız varsa 2D ve altyazılı olarak izleyin zira filmin karanlık olan bölgelerinde 3D ile bir karmaşa yaşıyorsunuz.

- Senaryosu içerisinde mitolojik, süper kahramanlar, uçan kadınlar içermekte olup hiç alakanız yoksa bu tip konularla hiç yanaşmayın derim :)

- Filmi izlemeden önce kesinlikle beklentinizi biraz düşürüp izleyin :) Aksi taktirde beklentinizin altında kalacaktır.

- Ben beğenme olaylarını göreceli olarak görüyorum bu sebeple benim hoşnutsuzluğum sizi etkilemesin çokta. Kalkıp izlenemeyecek bir film demiyorum kendini izletiyor. Filmi izleyin sonra bana yorum yapın derim ;)

 
Toplam blog
: 9
: 4889
Kayıt tarihi
: 02.05.17
 
 

Merhabalar ben 1991 yılı temmuz 31 doğumlu blog.milliyetin yeni üyesiyim. Eğitimimi Ege makina mü..