Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '07

 
Kategori
Mizah
 

Yarası saklı:))

Yarası saklı:))
 

Cinsel hayat.. kedi kıçındaki yarayı görmüş, ben bu dertten ölürüm demiş öğle yemeğindeki muhabbetimizdi bal damlalarıyla oda ekledi kedinin kıçındaki yaraya binaen hemen bana muhalefet olarak, Kedi kıçındaki yarayı görmüş oyy ben bu dertten ölürüm yediklerimin hepsi burdan çıkacak demiş..bal damlaları diyor ve felsefeyi genişletiyor kedinin kıçındaki yarayla birlikte:)))))Canım arkadaşımın vakti olmayacak fırsat bu fırsat bende verip veriştireyim, malum yara bere işleri:)) cevap veremiyecek şimdiden onun adına üzgünüm..şaka olduğunu okuyanlar biliyor tabikii..

Sıkışıp kalmışız tam bu konuda, yukarı tükürsem bıyık, aşağısı zaten orman...orman misali sakal.Cinsel hayatını oturup düşünenler var mıdır? Hayır diyenler çoğunlukta dille...ama bir test yapılsa şikayetlerin ardı arkası kesilmez ilginçliktir şıklarda yetmez, kalemle şık açıp bu sorunum var diyenlerde olur...

Bir gazetede köşe yazarına gelen soru şuydu..
Nişanlıyım, çok seviyorum fakat bakire olup olmadığından şüpheliyim..doktoramı götürsem acaba diyor? Diyor da , diyor..Cinsel hayatımızdaki komilikler ya da komik duruma düştüğümüz haller bunlar..Nasıl bir sevgi bu sanki kedisi hasta veterinere götürecek(kedi diye başladık öyle devam edeyim dedim, severim kedileri)Nişanlısı acaba bu doktor olayını duysa, doktora götürebileceği bir nişanlısı kalacakmı yanında.Hayvanı alıp veterine götürseniz gariplerin dili yok, duygusal bağınızda bir yere kadar yani tepkisiz kalmaları %99..ama nişanlı olayı traji komik..

Birde gelin burdan bakın cinsel hayata..Hamile bir kadın aldatılıyorum mu ne diye soruyor kulak veriyorum hemen))niye aldatılacaksın ki şüphemi duyuyorsun diyor iki arkadaşı.Bakın cevaba, cinsel hayatımız yok hamileyim ya ondan diyor kadın.Ne alaka diyenleriniz olacak bencede..çocuğunun annesiymişim ben eşi öyle demiş anlayacağınız..zihniyete bakın))Kadında bunu yemiş mi desem yoksa kabul etmiş yani.Ozaman aldatıldığına kesin gözüyle bakalım...

Ahh yurdumun temiz insanları, çam ağacı altında öpüşenler, banklarda sıkıştırılanlar, gözlerle soyulup soğana çevirilenler, nokta kadar menfaat için virgül gibi eğilenler mi dersiniz..cinsel hayatımız almış başını giderken kendimizi keşfedemeden toprak olacak bu beden..

Annelerin tahtını yaptımda bahtını yapamadım ağıdıyla size bir fıkra..
Kızım seni ne mühendisler, ne doktorlar istedi de vermedim diyor anne..
Kızınında verdiği cevap şöyle oluyor...
Sen merak etme anne, ben hepsine ...dim diyor...)))

Sağlıcakla kalın..

 
Toplam blog
: 19
: 637
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Bir kamu kuruluşunda 6 yıldır görev yapmaktayım. 25 yaşındayım ve en keyif aldığım şey kitap okumak...