Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Temmuz '18

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Yaz Stilinize İlham Verecek 5 İddialı Görünüm!

Yaz Stilinize İlham Verecek 5 İddialı Görünüm!
 

Günlük stilinize ilham olacak, birbirinden farklı formları tek bir görünüm ile birleştirebilen ünlü bloggerların stiline yakından göz atmaya ne dersiniz? Her biri farklı kültürden gelen, dönemin trendlerini kendi yaşam stillerine göre uyarlayabilen bu başarılı kadın figürleri sizlere günlük parçaları nasıl kombinleyebileceğiniz konusunda öneriler sunan idol birer isime dönüşecek. Yaz stilinin öne çıkan isimlerini sizler için derledik, işte o isimler…

Tatile gidemeyen ve hala şehirde kalanlardansanız hiç üzülmeyin! Yaz aylarının oldukça yoğun geçtiği şehir merkezleri moda dünyasında da farklı bir heyecan dalgası yaratıyor. Sokakların rengarenk elbiseler ile süslendiği yaz ayları, iddialı bir görünüm sahibi olmak isteyen kadınlar için oldukça ideal zamanlar. Çok daha cesur olmanın, ‘farklı’ görünmekten korkmamanın tam zamanı. Bohem parçalar ile kombinleyebileceğiniz yaz stilinizi, mevsime uygun formlar ile daha üst bir noktaya taşıyabilirsiniz. Bu konuda sizlere yardımcı olacak farklı stil görünümü ile tanınmış bloggerların renkli dünyasından yararlanabileceksiniz. Sosyal medyada tanınmış bloggerlardan ilgimizi çeken 5 görünümü sizler için derledik, işte o isimler…

Bohem Esintiler
Moda dünyasının tanınmış simalarından birisi Lucy Williams ile bohem stile göz kırpıyoruz! Stilinin öne çıkan formlarını genellikle bohem parçalar arasından seçen Williams’ın çiçek desenleri, file çanta ve mom jean görünümlerini birleştirdiği bu stili yaz döneminde sizlere ilham verebilir!

Basic Parçalar Birleşiyor
Yaz aylarının kurtarıcı parçası elbiseler olsa da bu durum süreklilik kazandığı takdirde sizi sıkabilir. Basic parçalar ile yaz görünümüz ile daha ‘fresh’ bir duruş elde edebilirsiniz. Sosyal medyada sıklıkla karşımıza çıkan bir isim olan Pernille Teisbaek, şort formlarının yenilenmiş hali ile karşımıza çıkıyor. Şehir hayatında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu görünüm şıklığın en basit formülü!

Elbiseler, Spor Ayakkabılar…
Bilinen en eski stillerden birisi elbise ve converse uyumu ile karşımıza çıkıyor. Rahat bir elbise, spor ayakkabı ile farkında olmadan minimal bir şıklık sergileyebilirsiniz. Marie Von Behrens’in en güzel hali ile kombinlediği bu rahat görünüm yaz stilinizin tamamlayıcısı haline gelebilir.

Jean Zamanı
Zamansız, şık ve rahat…Elbette, jean parçalardan bahsediyoruz. Tasarımcı kimliği ile karşımıza çıkan bir isim olan Shea Marie’nin basit parçalardan oluşan bu yaz stili, ufkunuzu açabilir. En basit parçalar ile nasıl şık olabilirim diyorsanız Shea yeni it-girl modeliniz olabilir.

Zamansız Şıklık
Hiçbir döneme ait olmayan en şık parça ne diye soracak olursanız akla gelen ilk parça şüphesiz leopar olacaktır. Leopar desenli bir etek ile yaz şıklığını elde eden Anne Laure Mais yeni ilham kaynağınız olabilir. ‘Klasik parçalardan kopamıyorum’ diyenlerdenseniz bu görünüm tam size göre!
 

 

 
Toplam blog
: 15
: 88
Kayıt tarihi
: 02.04.18
 
 

Anadolu Üniversitesi İletişim Tasarımı ve Bölümü mezunu.  ..