Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '18

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yeni Yıl Mesajı

Yeni Yıl Mesajı
 

Güzel dileklerim sizinle...


Uzuuun bir aradan sonra hepinize tekrardan merhabalar efendim,

365in 1inde yeni başlangıçlar yapmaya hazır mıyız? Hadi ordan ne yeni yılı seslerini duyar gibiyim. Bu kadar stresten, sıkıntıdan, kaygıdan  geriye yılbaşı kalır mı hiç(!) Amcalarım, teyzelerim sizler de haklısınız tabii ama bizlerin de final sınavlarının ortasına oturuverdi bu yeni yıl. 

Bu sene verdiğim kararla yılbaşını ben de evde geçirenlerdenim. Açıkcası bu sene bir hazırlıkta da bulunmak istemedim, eski dönemin eksilerini-artılarını önüme koyup, değerlendirip, sonra yeni yıl beklentilerimi dillendirip dua etmek daha cazip geldi nedense. Büyüdüğümden mi hevesim kaçtığından mı bilmem ama bir de bu sene Christmas modunda gezenlere de tepki uyandı içimde. İnsan yaşı ilerledikçe içindekileri ortaya çıkarıyor sanırsam.

Bu yıl ki yeni yıl dileklerimin ilk başında kesinlikle sağlık geliyor, ikinci sırada ise huzur.. Benim için en önemli şeyin gerçekten huzur olduğunu anladım. Bence hepimiz için de öyle. Sevgisiz, sadakatsiz, tatlı dilsiz, anlayışsız ömür mü geçer yahu?

Yine konuyu çok dağıttım;

Yeni yılda hepimiz için önce sağlık, sonra huzur, mutluluk, ihtiyacı olana para, derdi olana derman, ülkeme refah, şehit ailelerine sabır, hastalara sıhhat diliyorum.

Her şey gönlünüzce olsun , unutmayınki her dileğin bir vakti, gerçekleşmiyor ise de bir alternatifi vardır. Yeni yılda her gün bloglarımda buluşmak dileğiyle...

İlayda YILDIRIM

ilayda.yildirim@stu.bahcesehir.edu.tr

 
Toplam blog
: 4
: 385
Kayıt tarihi
: 01.03.17
 
 

Yazmak benim için her zaman hobi olmuştu. Her zaman kendim için yazmıştım, eminim ki okunduğumu b..