Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '15

 
Kategori
Güncel
 

Arap baharı dünyayı kışa çevirdi

Arap baharı dünyayı kışa çevirdi
 

SEBEP OLANLAR UTANSIN, İNSANLIĞIN BAŞI SAĞ OLSUN!


Kendiliklerinden köle olanlar, başkaldıramazlar. Arap baharıymış, Arap’ın baharı bildiğimiz bahardır en fazla. Kültür yok, bilgi yok, din tepelerinde… Arapları kimse köle yapmadı ki, kendileri köle!

Kral hazretlerinin yanaşmalarından Fransız devrimi bekledik… İhtilal yaptılar, peki ne istediler? Ne istediklerini bilmiyorlar ki… Kendi ihtilal hükümetlerine bile tekrar kendileri başkaldırdılar. Önce kölelikten kurtulacaklardı. Sonra eğitilecek. Sonra devrim öğretilecek. Sonra Arap baharı…

Başkaldırı kralla bitse kolaydı… Ayrıca cehalete başkaldıracaklardı, dine başkaldıracaklardı… Çünkü onları kraldan çok bunlar eziyordu. Biz de Arap dünyası kurtuluyor sandık… Kralları öldürüp sokaklarda ağladılar.

Arap baharı başladığında bunun dünyaya olumsuz yansımaları olacağını  kimse öngöremedi… Adamlar krala başkaldırıyorlardı ama sopayı yiyince firar! Böyle başkaldırı olmaz ki. Memleketini ite köpeğe bırak elin kapılarında yaşam dilen!

Aynı başkaldırı Türkiye’de olsaydı kimse ülkesini terk etmezdi… Hatta onursuz dedikleri Avrupa bile! Ülkeni terk et sonra kalk memleketimin haline bak de. Sen sahip çıkmazsan olacağı budur. Boş Irak dağlarına Eskimolar bile gelir yerleşir; çakallar pay kapma yarışında, bir gün ülkene döner misin bilmem ama geri gittiğinde ülkeni yerinde bulamayacaksın!

Dünya Aylan bebeğe ağladı ama krala yuh çekip sana da yazıklar olsun diyerek… Ve imam papazın kapısında dilenci; Müslümanlar ateistlerin eline kalırsa hiç şaşmam. Krala isyan olmaz, kralı öldürsen nolur, düzene isyan edeceksin; Saddam, Kaddafi, Mübarek gitti de noldu, yerine gelenler de kral.

Filistinli taş atan çocuklar kadar olamadınız, hala hepsi Yahudi’nin başına bela, öldürerek yapamıyorlarsa ölerek yapıyorlar. Onca yaygara şamata, hiçbir Arap ülkesinde düzen değişmedi, başı (aklı) olmayan başkaldıramaz, olmaz olsaydı baharınız, dünyayı kışa çevirdi!

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..