Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '14

 
Kategori
TV Programları
 

Arka Sokaklar Dizisi yeni yüzleri ile de beğenilecek!

Arka Sokaklar Dizisi yeni yüzleri ile de beğenilecek!
 

Kanal D’nin ekran klasiği haline gelen dizisi Arka Sokaklar 9. sezona yeni oyuncu kadrosuyla giriyor. Aslında bu haberi biliyorduk! Sezon finali yaparken verilen sinyallerle kadro değişikliğine vurgu yapılmıştı. Nitekim de bazı gazeteler isimleri bile açıklamıştı, mesela “ Güneş gazetesi” bunu ilk paylaşan haber servisi olmuştu.

Hatırlarsanız 9. sezona giren başarı abidesi dizinin formüllerini sizlerle bazı yazılarımda paylaşmıştım. Her şeyden önce bir bölüm içerisinde der-top edilen olaylar, seyircinin ardı-arkasına ekrana bağlı kalmamasının rahatlığı ile yıllardır devam ediyor. Nerede kaldığının bir önemi olmadan, diziyi izlemeye hiç ara vermeden izliyormuşçasına yeni bölümden başlamasına sebep oluyor. Zaten polisiye dizi Türkiye’de erkek işi! Polisiye izleyenler arasında kadın izleyen oranı oldukça düşük! Polisiye izleyen hanımefendilerde bu zevki yabancı kanallarda tatmin ediyorlar.

Aile mefhumunun öne çıkartıldığı başarılı dizide artık bir değişiklik yapmak lazımdı doğrusu! Yıllar boyunca pek çok oyuncu geldi-geçti ama “Arka Sokaklar” dizisi başarı grafiğini hiç düşürmedi. Tabi ki değişirse izleyicinin yadırgayacağı karakterler var bu dizide. Türker İnanoğlu’nun başarılı dizisi, gene akıllıca bir yol izlemiş ve yeni hayat hikayeleri, belki de yeni aşklar için ekrana yepyeni isimlerle geliyor.

Arka Sokaklar’da uzun yıllardır oynayan Uğur Pektaş’ın yanı sıra geçen sezon rol almaya başlayan Gizem Soysaldı ile Gülcan Arslan yeni sezonda rol almayacak. Dizide Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan dışında tüm kadro değişmişti. Değişmeyen bu önemli 3 isim dizide olmazsa, olmazlardan. Sadece yüzleri ile değil yaratılan karakterleri ile de ekranda çok başarılı ve izleyenlerin favorisi. Bazılarımız bu 3 karakter için bu diziyi seyrediyor!

Diziye yeni polis rollerinde Can Nergis, Müge Boz ve Beril Kayar katıldı. Arka Sokaklar’ın yeni kadrosu ilk defa Kanal D’nin yeni sezon tanıtım çekimleri sırasında ortaya çıktı. Arka Sokaklar ekibinin ayrılan ve yeni katılacak isimleri aslında Haziran ayında açıklandı. Pek çoğumuzun tatil havasında olmasından dolayı bu haberleri es geçtiğini sanıyorum.

Yeni sezon için eski ve yeni oyuncuları çekimler sırasında bir araya geldi. Pek çok kişi de şaşkınlık yarattı! Oysa haziran ayında bu isimleri tek tek ilk “Güneş gazetesi” açıklamıştı.  Dizi 9. sezonun yeni bölümleriyle Eylül ayında Kanal D ekranlarında olacak. Olacak da bu isimlerle başarı tekrar “Arka Sokaklar” ın olacak mı? Evet, olacak hem de “Nice yıllara” diyerek!

Türk izleyiciler için özel formüle edilmiş bu dizinin başarısına söyleyecek söz yok!

Hayatta başarılarınıza laf edilmeden yaşamanız dileği ile…

https://twitter.com/eceer6
http://blog.milliyet.com.tr/eceer

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..