Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Arkadaşlar İyidir'den beklenen final haberi geldi!

Arkadaşlar İyidir'den beklenen final haberi geldi!
 

Bazı zamanlarda öyle olaylarla karşılaşıyoruz ki, aklımız hemen ''görünen köy kılavuz istemez'' diye söylenmiş olan kalıplaşmış cümleye gidiveriyor. Yani bu olayların olacağını ve ne tür sonuçlar doğurabileceğini önceden kestirebilmiş oluyoruz. Bu durum ''ben demiştim'' klişesi ile uzuyor gidiyor.

Show ekranlarında yayınlanan Arkadaşlar İyidir'in durumu da ilk paragrafta pek de anlatamadığım duruma aynen uyuyor. Yaz sezonunda Show ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve pazar gecelerinin tercih edilen yapımlarından olan Arkadaşlar İyidir'in yaşadığı dramı bir süredir anlatıyorduk. İzlenmesinde ve izleyen insanlar arasındaki kitlesinde düşüşün gözle görülür boyutu aştığı ve Show'un klişeleşmiş müdahalelerinden bir tanesine maruz kalarak 22.15 kuşağına alınan diziden kötü haber geldi.

Pazar gecesi 22.15 sularında yayına sokularak dikkat çekmesi istenen Arkadaşlar İyidir beklenen performansı gösteremeyince kanal tarafından anında bileti kesildi. Alınan bu sert ve ani karara göre ; Arkadaşlar İyidir pazar gecesi 22.15'te yayınlanacak olan bölümü ile ekrana veda edecek. 

Show'un reyting beklentisinin geçtiğimiz sezonlara göre yükseldiğini ve bu durum yüzünden olmayacak yerlerde dizi bitirdiğini bildiğimiz için bu habere şaşırdığımızı söylemek çok da doğru olmaz. Ama öyle ya da böyle insanın canı sıkılıyor yani. Emeklerin yarıda kaldığını, yapımların final dahi yapamadan ve apar topar diye tabir edebileceğimiz şekilde bitirildiğini görmek insanı ziyadesiyle üzüyor.

Ama ne kadar üzülürsek üzülelim, gençlik dizileri konusunda daha önce Pis Yedili'den antrenmanlı olan ve bu tür yapımlara kucak açtığını bildiğimiz Show'un kararı kesin. Arkadaşlar İyidir ekibine ve diziyi inatla izlemeyi başaran izleyici kitlesine büyük geçmişler olsun diyorum.

Yine çok yazık oldu.

Arkadaşlar İyidir final bölümü ile 30 Ekim Pazar gecesi 22.15'de Show ekranlarında olacak.

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..