Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '14

 
Kategori
Haber
 

Artık yeter

Artık yeter
 

Normalleşmek


En tepeden en alta kadar artık sakinleşmeye ve rahatlamaya ihtiyacımız var. Siyasetin, gazetecilerin kısacası tüm insanlarımızın normalleşmeye ihtiyacı var.

Hergün bir tane değil bir den fazla garip haber okuyoruz. Bu olayları sıradan insanların kaldırması aslında zor. Ama nedense bizlerin bağışıklık sistemine artık etki etmiyor mu ne? 

Yok paralel yapıya operasyon, yok paralel yapının bir eylemi daha deşifre oldu. Ya inanın artık bu haberler bizi baymaya başladı. Bir operasyon varsa bunu devlet gizli yapacak. Bırakın bunları artık deşifre etmeyi.

Dün paralel yapının medyası deşifre ediyordu bugün karşı medya deşifre ediyor. Bunların sona ermesi lazım. Ülkenin önüne bakması lazım. 

Ülke olarak işimize gücümüze odaklanarak ileri doğru bakmalıyız. Aksi takdirde bir gün elimizde patlayacak bunlar. Geri dönüşü olmayan yola girmemek adına tüm sorumluluk sahibi insanların kendilerine gelmeleri gerekmektedir. Ülke menfaat ve çıkarları doğrultusunda ortak hareket etmelidir.

Zira başkalarına yamanma ve uydurma özgürlük kavramlarıyla atılmış adımlar bize değil başkalarına yarar getirmektedir. Kendi çıkarından önce milli menfaat esastır. Kurumların ve şahısların gaflet içinde milli menfaate aykırı davranışlar sergilemesi bir zaman sonra pis kokular vermeye başlayacaktır. 

Ülke olarak normalleşmeye ihtiyacımız var. Fert olarak elimizden gelen tüm gayreti ortaya koymalıyız. Hem de ivedilikle...

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..