Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '18

 
Kategori
TV Programları
 

Aşk-ı Memnu Dizisi ile Kolombiya da Tanışacak

Aşk-ı Memnu Dizisi ile Kolombiya da Tanışacak
 

Aşk-ı Memnu İspanyolca adı ile Amor Prohibido Kolombiya’yı sallamaya hazırlanıyor. Kanal D de yayınlanan, Ay Yapım tarafından romandan televizyona uyarlanan; Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Hazal Kaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi Türkiye’yi ekran başına kilitlemişti.

Gösterildiği bütün ülkelerde bağımlılık derecesinde alışkanlık yapan dizi aynı zamanda Türk dizilerine de öncü kuvvet gibi oluyor. Çünkü hangi ülkede seyredilirse seyredilsin sonrasında başta Hazal Kaya dizileri olmak üzere pek çok diziyi satın almak için o ülkeler sıraya giriyor.

Kolombiya aslında Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy ikilisini Adını Feriha Koydum dizi ile tanıdı ve çok sevdi. Binlerce hayran HazÇağ ikilisini takibe aldı ve severek ve merakla ne yaptıklarını izlemeye devam ediyorlar.

Amor Prohibido yani aşk-ı Memnu dizisi Caracol tv kanalı için satın alındı. Büyük olasılıkla diğer ülkelerde olduğu gibi bu dizide dublajlı olarak yayına alınacak. Bu sefer aşkı ağızlarından İspanyolca duyacağız. Türk dizi sektörü Amerikan dizilerinin kabusu olmaya devam edecek! haydi bol reytingler ve keyifli izlemeler.

Hayatta keyfiniz kaçmadan yaşamanız dileği ile….

  eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..