Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '14

     
    Kategori
    Astroloji
     

    Aşk hayatında boğa erkeği

    Aşk hayatında boğa erkeği
     

    Aşk Hayatında Boğa Erkeği


    Hoşlandığı kişiye duygularını açmadan önce arkadaş olmayı tercih eder. Böylelikle hem karşısındaki kişiyi daha iyi tanıyacağını düşünür hem de reddedilmemeyi garanti altına almış olur. Boğa burcu erkeği ilişkilerinde huzur arar. Duygusal kişilerle daha çok anlaşır. İlişkide ipleri her zaman elinde tutmak isteyecektir. Aşk HayatıKendi kararlarının uygulanmasını ister her zaman. Bu nedenle inatçı, dik başlı kişilerle anlaşamaz. Birlikte olacağı kişinin yumuşak başlı, kibar olması ilişkinin devamı için şarttır. Güzelliğe çok önem verir. Sevgiği kadına saygı duymak ister.

    İlgilenilmek Onun için Çok Önemlidir

     
    Aşk Hayatı
     

    Duygularını çok fazla dile getiremez ama kendisine ilgi gösterilmesinden çok hoşlanır. Her zaman popohlanmak ister. Partnerinin onu her koşulda düşündüğünü bilmek ister. Fedakarlıktan hoşlanır. Ancak böyle partnerine bağlı kalacaktır. Birini sevmesi çok kolay değildir fakat sevdiği zaman ömrünün sonuna kadar tek bir kişiyi sevebilir. İlişkileri uzun solukludur. Sadık ve vefakar bir eştir.

    Sevdiğini Sahiplenir

    Aşk Hayatı

     

    Aşk HayatıZeki ve kendine güvenen kadınlardan hoşlanır. Kendisi duygularını çok rahat dışarı vuramasa da partnerinin sevecen ve ilgili olmasını ister. Kendi kararlarına saygı duyulmasını ister. Onu yönlendirmeye çalışan, kararlarını sorgulayan kişilerden ışık hızıyla uzaklaşır. Partnerine sadıktır. Kendini rahat hissettiği ortamlarda bulunmak ister. Kıskançtır. Sevgilisini sahiplenmekten ve korumaktan hoşlanır. Boğa burcu erkeği düşünceli bir eş ve iyi bir baba olacaktır. Gösterişi sevdğinden partnerine pahalı hediyeler almaktan hoşlanır.

    Boğa Kadınıyla Çok İyi Anlaşır

    Genelde aynı burcun çiftleri pek iyi anlaşamaz ama boğa burcu bu konuda bir istisna. Boğa erkeği boğa burcu kadınıyla çok iyi anlaşır. Bir elmanın iki yarısı gibi olurlar. Başak, Oğlak ve Balık burcu kadınıyla da mutlu beraberlikleri olabilir. Ateş grubu burçlarıyla hiç anlaşamaz. Ayakları yere sağlam basan boğa burcu erkeği, değişken ruh hallerine tahammül edemez.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 64652
    Kayıt tarihi
    : 22.01.14
     
     

    Astrolojiyle ilgilenmekteyim. Burçlarla ilgili yazılarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. ..