Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '15

 
Kategori
TV Programları
 

Aşkın Kokusu oyuncuları ilgi artıyor

Aşkın Kokusu oyuncuları ilgi artıyor
 

Aşkın Kokusu Oyuncuları


Önceden Cesaret adında duyurulan Star, projesinin sonunda netlik kazanarak Aşkın Kokusu yeni isimini alarak, kamuoyuna gerçekleştirilen tanıtımı ardından resmi başrol kadrosunun eşliğiyle, eğlenceli zamanları ekip hep beraber yaşamışlardır. Konusunu değerlendirdiklerinde Sektörün ileri gelen isimlerin dahi refarans olarak, yeni yayın döneminin rating rekortmenlerinden birisi olabileceklerini vurguladılar. Aşkın Kokusu Oyuncuları Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Mehmet Aslantuğ'nun, karakterlerinin farklı hayatlarla gözlerinden canlandırılacaktır.

Aziz, başarısına imrenilen, oturmasını, kalkmasını efendiliğini yerinde sağlayacak Karadenizli, iş adamımızdır. Hayatı kusursuz gibi gözükse de onun zaafı da sevdikleridir, onlara dayanamaz. En yakın dostunu kaybettikten sonra bunalıma girmiştir. Ortada yalnız kalan oğlunu da sahiplenmeyi ihmal etmeyerek, aslında arkadaşının yokluğunu onda hissederek büyük fedakarlık yapmıştır. Eşini de kendi öz oğlunun doğumunda kaybederek, iyice çökmüştür. Evlatları için toparlanarak yeniden ayakta durmuş, onları tek başına büyütmüştür.

Yıllar geçerek herkes büyümüş, olgunlamıştır. Şirin (Meryem Uzerli), tanışarak Aziz, hayatının geri kalanını onunla yaşamak istediğini gözlerinie ilk bakışta pırıltısını fark etmiştir. Aşkını ifade ederken, aralarında yakınlaşma olacaktır. İşin enteresan kısmı da Şirin'e, evlatlık edindiği oğulluğu da aşık olunca Aşkın Kokusu heyecanı epey artacaktır.

Meryem Uzerli, anladığımıza göre iki erkek arasında kalacaktır. Yaşananlar öylesine bağlanacak ki, hikayesine tutuklu kalacağınız dizi Aralık ayında başlayacaktır. http://www.askinkokusuizle.com

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..