Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Kasım '15

 
Kategori
TV Programları
 

Asla Vazgeçmem 28. bölüm Yiğit, Nur yeni evi

Asla Vazgeçmem 28. bölüm Yiğit, Nur yeni evi
 

asla vazgeçmem 28.bölüm fragmanı


Bildiği bütün gerçekleri açıkladığından itibaren İclal, herkesin düşündüğü aslında Yiğit, sonsuza kadar kaybetmesiydi. O sadece Asla vazgeçmem planının başlangıçı olduğunu, kendi sesinden "Kocasının tekrar döneceğini ve o kadın'a bir daha asla dönmeyeceğinin" sözünü, annesine karşı vermiştir. Yiğit ile Nur, artık istedikleri kozu elde ederek, kendilerini özgürleştirdiler. Çiftliği terk ederek, şirin bir evde kendilerine yeni yuva kurmaya giriştiler. Taşınma aşamaları biraz yorucu geçse de, ikisinin de yüzlerinde hiç durmadan tebessüm hepimizin içini ısıtacaktır, ama İclal, asla vazgeçmeyeceği entirikalardan öncelikle Mert'i, doldurarak başlayacaktır. Asla vazgeçmem 28.bölüm fragmanı babasını sanki Nur, kaçırdığı izlenimi vererek Nur'a, karşı oğullunu düşman etmiştir.

Artık tam aile olma zamanı geldiğini söylenen Yiğit, oğullunu da alarak hep beraber Nur'la, yemeği oturmuşlardır. Yalnız Mert, birden bütün masayı yıkarak Nur'a, sen benim babamı çaldın seslenmesi içinde derin yara oluşmasına sebep olmuştur. Anlaşılan İclal, tarafından huzursuzluklar asla durmayacaktır. Yiğit, derin düşüncelere dalarak patlayan tekne hakkında şimdik teorik fikirleri canlanabiliyordu. Patlatan kişinin İclal, olduğundan artık adı gibi emindir. Bunu Aytül'e, söyleyerek, bir daha ailesine zarar vermemesini, yoksa teknesinin patlatmasının suçunu adalet önünde hesap vereceğini söylemiştir.

İclal, şimdik napacak? Oyunlarına devam mı edecek, yoksa karşısında Yiğit, alarak adalet karşısında suçlanmayı mı yaşayacaktır?

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..