Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '17

 
Kategori
Sinema
 

Ata Demirel yeni filmi "Olanlar oldu" tam olmuş.

Ata Demirel yeni filmi "Olanlar oldu" tam olmuş.
 

Ata Demirel Türk sinemasında yeri çok ayrı olan bir oyuncu.  Aynı zamanda çok iyi bir senaryo yazarı. Hollywood sinemasının bu işi en iyi yapan Adam Sandler ise Türkiye' sinemasında da bu işi yapan Ata Demirel'dir. "Bu işi" derken bahsetmek istediğim hem senaryo yazıp hem eğlenceli ve altında bir çok yönü barındıran film çekip oynama konusunda....

Ata Demirel tek bir tip karakter üstünde film çeken biri değil. Birden fazla karaktere bürünebiliyor. Yeni karakterlerde yaratıp oynayabiliyor. Tek tip karakter üstüne oynamak istese Eyvah Eyvah filmlerini 5'e kadar çeker. Tonla para kazanırdı. Burada ticari başarı yanında sinema için verilen emek de önemli. Bu yüzden Ata Demirel sinemaya çok değer verdiğini görüyorum. Sürekli yenilik içinde ve farklı tarzlarda kendini geliştiriyor. Her şey gişe rekoru kırmak değildir.

“Olanlar oldu” anne ve oğul arasındaki bağı çok fazla dramlaştırmadan komedi tadında fakat komedinin de suyunu çıkartmadan hoş bir senaryo ile yazılmış bir film. Ata Demirel’i izleyici filmde 2 karakter olarak görüyor. Zafer ve onun annesi Döndü olarak.

Ata Demirel'i yaptığı Stand Up gösterilerinden taklit ve ses yeteneklerinde çok iyi biliyoruz. Fakat orta yaşlı bir kadını canlandırmak oldukça zor bir şey ama Ata Demirel için değil.

Zafer evlenmemiş olduğundan dolayı annesi tarafından rahat verilmeyen bir adamdır. Annesi Döndü, Zafer'in eski sevgilisi Mehtap’la aralarını yapmaya çalışmaktadır.

Zafer ailesinden ve içindeki kopan aşk acıları yüzünden sürekli bozulan teknesiyle vakit geçirmektedir. Zafer bozulan teknesini tamir edip tekne turu düzenlemektedir. Zafer'in hayatı çıktığı bu tekne turlarından biri değişecektir.

Bu blog Sinema sitesinde de yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 32
: 194
Kayıt tarihi
: 06.12.15
 
 

Alper Saygın kültür ve sanat yazıları yazan bir blog yazarıdır.  Alper Saygın yerli ve yabancı al..