Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '15

 
Kategori
Güncel
 

Atatürk'ün "izinden" gidenler, ne oldu da Demirtaş'ın izine düştü!!

Atatürk'ün "izinden" gidenler, ne oldu da Demirtaş'ın izine düştü!!
 

internetten alınmıştır


Yatıp kalkıp "Atatürk'ün izinde" olduklarını söyleyenler son aylarda Atatürk'ün izini bıraktılar Demirtaş'ın izine düştüler. Terör'ün hamileri ne yapıp ettiler, sonunda Türkiyenin "Atatürkçü"lerini, Demirştaşçı yaptılar.

Bir zamanlar "Atatürk pazarlaması" yapanların gazeteleri, televizyon kanallarını, köşe yazılarını dikkatle izleyin; nerdeyse hepsi, Demiştaş güzellemesi yapıyor şimdi.

Meğer bu ülkede PKK terörü hiç olmamış... Meğer, bu Demirtaş ve etrafındakiler hiç dağ yüzü görmemiş, bunların hepsi güneş görmemiş Demokrasi beyleriymiş!!!

Adamlar, güle oynaya sırtlarını dayadıkları "terörün" kana buladığı meydanlara iniyor ve orada Türk Devletini katliam yapmakla suçluyor... Ama bütün bu "Atatürkçü"ler bunlara dönüp bir kelam etmiyor; aksine onların ağızlarıyla Devlet'e ve devlet adamlarına küfrediyor.

Daha önce de yazdım, bu ülkede Tayyipfobia bazılarının aklını aldı... Normal düşenemedikleri kesin... Mesele sadece kırk yıllık CHP'lilerin HDP'ye oy vermesi de değil... Sorun bunun da ötesinde.

Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet'in temellerini sağlamlaştırmak için Dersim isyanın güç kullanarak bastırmıştı... Bunu, barış isteyene iktidara karşı "Dersimde analar ağlamadı mı?" diye örnek veren Önder Bey CHP'si yok oldu, şimdi HDP'nin koruyuculuğuna soyunan bir CHP yönetimi var.

Demokrasiyle iktidar olamayan, bu yüzden de sürekli "Darbe" havası koklayan bu güçler, TSK'dan da umudu kestikleri için, şimdi ülkedeki ikinci "silahlı güç" olan PKK'ya yamanmış durumdalar.

Bekliyorlar ki, bu defa darbeyi PKK terörü yapsın, onlar da seçimle gelmiş bu Hükumetten kurtulsunlar ve seçilerek asla gelemeyecekleri yerlere gelsinler.

Türkiyede bir akıl böyle işliyor... Ne yazık ki, bu "akıl" sıradan insanların da Sözcü'lüğüne soyunmuş, her gün aynı manşeti kullanarak beyin yıkıyor.

Dün Ankara'da, ülkenin göbeğinde, devletin başkentinde bombalar patlıyor, 95 insan katlediliyor... Bunların ekseriyeti sol-sosyalist ve Atatürkçü insanlar... Ama, bir bakıyorsunuz orada bölücüsü, Marksist, Atatürk karşıtı Terör uzantıları yapıyor.

Bugüne kadar Atatürk'e ve Atatürkçülük'e toz kondurmayanlar bir bakıyorsunuz şimdi Selahaddin Demirtaş'a ve onun sırtını dayadığı Terör yapısına toz kondurmuyor.

Öyle bir "büyü" yapılmış ki, sanki bugün iktidar gitse yerine gelecek İktidar-ki onun da ne olduğunu söyleyen yok- şıp diye bütün hadiseleri bitirecek... PKK dağdan inip bunlarla el sıkışacak; Demirtaş da Atatürkçü Düşünce Derneğinin başkanlığına getirilecek!!...

Bütün bunların akılla izanla ilgisi olabilir mi?... Dışardaki "üst akıl" içerdeki aklı evvelleri öylesine yönlendiriyor ki akıllara ziyan... Bütün mesele "Dünya Beş'ten büyüktür" diyerek global zülme karşı çıkan; "One Minute" diyerek bölgesel zalimi azarlayan, yeni Gaz Akımı Yolları bularak enerjinin ipini eline geçirmeye çalışan, Nükleer Santraller yaparak Nükleer güç olma yolunda çaba sarfeden, Berlin Havaalanını atıl bırakacak Havalimanları yapan "adam"dan kurtulmak!!!

Dünyanın "efendileri"nin amacı bu... Ve bu amaç, bütün politikalarını sömürüye ayarlamış bu güçler için doğal sayılır... Doğal olmayan, bizim içerdeki "akıllıların" bunların suyuna gitmesi.

Üstelik bunlar, sözde "Bağımsızlık benim karakterimdir" diyen; "Ekonomik bağımsızlık olmadan siyasi bağımsızlık olmaz" diyen Atatürk'ün izinden gidenler!!!

Ne oldu da "iz" değiştirdiniz?... Atatürk'ün izini bırakıp Demirtaş'ın izinden gitmeye başladınız!!

Yıllarca, Atatürk gelsin, Atam kalk gel bizi kurtar, diye nameler düzdünüz sonunda gele gele Demiştaş geldi size!!!

Efendiler!... En iyisi siz bundan sonra, Bağımsızlık Mücadelesinin kahramanı Atatürk'ün adını almayın ağzınıza... Ülkenin bağımsızlığına son verip ortasından yarmak isteyen Demirtaşla birlikte hiç uygun düşmüyor!!

Hiç değilse bu kadar vefa gösterin Atatürk'e!...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..