Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Babam ve Ailesi oyuncuları Kanal D

Yeni yayın dönemin de izleyici ile buluşacak olan Babam ve Ailesi oyuncuları belli oldu.

Tatar Ramazan adı dizi ile adından döz ettiren oyuncu Bülent İnal , Babam ve Ailesi dizisi ile ekranlara gelecek. Dizinin yapımcısı ise Gold Film oldu. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz yayın döneminde Gold Film imzalı Urfalıyım Ezelden adlı dizi ile ekranlarda olan oyuncu şimdi yine baş rol olacağı dizi ile ekranlara dönecek. Dizinin ana karakteri olan Bülent İnal dizinin babası olacak. 

Yine geçtiğimiz dönem Benim Adım Gültepe ile akranlarda olan Ayça Bingöl dizinin kadrosunda yer aldı. Adını izlenme rekorları kıran Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizi ile duyuran oyuncu dizide bir daramın ortasında kalmış bir anneyi canlandıracak. Ayça Bingöy ayrıca bir çok ünlü filmin seslendirme kadrosunda yer almış bir seslendirme sanatçısıdır.

Babam ve Ailesi oyuncuları içerisinde yer alan diğer isimler ise Maral adlı dizi ile ekranlarda olan Ceyda Düvenci ve Sercan Badur olacak. Bu isimler de dizinin diğer önemli isimleri oldu. Diziye diğer katılacak oyuncular henüz netleşmedi ama dizinin kemik kadrosu bu isimlerden oluşuyor.

Kaynak : http://www.babamveailesidizi.com/2016/08/babam-ve-ailesi-oyuncular.html

 

 
Toplam blog
: 14
: 1383
Kayıt tarihi
: 13.01.16
 
 

Medya ve televizyon sektöründe  yer alan hemen hemen her diziyi takip etmeyi seven birisiyim. Bun..