Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '14

 
Kategori
e-Ticaret
 

Backlink nedir?

Backlink nedir?
 

backlink


Backlinkin ne olduğunu veya tam olarak bilmeyenler için öncelikle bu terimi açıklasam sanırım iyi olur.

Backlink Nedir?

Backlink bir sitenin başka bir siteye kaynak amacıyla veya öneri amacıyla verdiği köprü bağlantıdır. Backlink genel olarka tüm arama motorları tarafından SEO'nun temel yapı taşı olarak kabul edilmektedir. Backlink her ne kadar etkisi kadar çok büyük etkiye sahip olmasa da halen en büyük etkenlerden biri olarak kabul edilmektedir.

Backlink alımı organik olarak zor olduğunu bilinir ancak e-ticaret sitelerinden tutup en küçük web sitelerine kadar backlink alımları ücretiyle yapılmaktadır. Ücretleri de genellikle pahalı miktarlarda olmaktadır. Yurt dışı piyasasında tanıtım yazılarının ücretleri en az 75 dolardan başlamaktadır. Ancak Türkiye de fiyatlar yurt dışına göre baya bir ucuzdur.

Türkiye de fiyatlar genelde 5-200 tl arasında seyretmektedir. Ancak yine de bu fiyatlar birçok alım yapmak zorunda olan ve sürekli olarak almak zorunda olan siteler için büyük maliyetlere sebep olmaktadır. Haliyle de bu tür sitelerin SEO danışmanları kalitesiz backlink almak zorunda kalmışlardır.

Bu tür websiteleri son zamanlarda kalitesiz backlink paketleri alması sebebiyle siteleri güncellemeler de sürekli gidip gelmektedir. Kalitesiz backlink almayın, aldırtmayın!

 
Toplam blog
: 17
: 1642
Kayıt tarihi
: 29.06.14
 
 

Merhaba, Vatanımı seven biriyim. Boş zamanlarımı siyasi yazıları okuyarak veya yorumlayarak g..