Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bakımsız kadın 50, az bakımlı 55, bakımlı 60, çok bakımlı 65, ultura bakımlı kadın 70'te de kadındır

Bakımsız kadın 50, az bakımlı 55, bakımlı 60, çok bakımlı 65, ultura bakımlı kadın 70'te de kadındır
 

60 YAŞINDAKİ BU KADINA HANGİ ERKEK BAKMAZ?


Saçınıza tarak çalmıyorsunuz 50’sinde bile taş gibisiniz; bu ne büyük avantaj ya! Hepinizde bir “ah yaşlandım, ah yaşlandım” neyinizi kaybediyorsunuz söyleyin bakalım. 40’ına varmadan başınızı gözünüzü sarıp Fatma bacı oluyorsunuz; siz akıldan yaşlanıyorsunuz abam akıldan!

Soruyorum size, Ajda Pekkanları, Nebahat Çehreleri kim hangi erkek koluna takıp gezmek istemez? Bu, Türkiye’nin kraliçeleri 20’sinde mi yoksa 30’unda mı? 70…70! Hanginiz 70 yaşındasınız?

Erkekler bilir, kadın şarap gibidir yıllandıkça değeri artar. Kadın 20’sinde gül ise, 60’ında gül bahçesidir. Bir hastalığınız falan olmadan güzelliğiniz yaşlanmakla kaybolmaz; kendi kendinizi yaşlandırıyorsunuz; paylaşımlarda yer alan “erkeği bitiren çek senet, kadını bitiren kek börek” sözü çok doğru.

Lanet olsun işte, kadın vücudunu korumak zorunda; iki çocuk doğurdum diye vücudun şekli bozulmaz abam, bize hikâye anlatmayın! Siz bazı erkeklere ne bakıyorsunuz ya “karım çirkinleşsin de Rus karılarına gideyim” diyor domuzlar!

Gençlikte kendinize bakmasanız da olur ama belli bir yaştan sonra bakım gerekiyor maalesef. Burada yanlış olan “yaşlandım, artık güzelliğim kalmadı” deyip kendini bırakmak.

Kadın bizatihi yaratılışı itibarıyla güzel bir canlıdır. “Çirkin kadın yoktur kendisine bakmayan kadın vardır”  sözü dillerde. Bir de denir ki işte Sayın Korkut, kendinize bakın güzelleşin diyorsunuz ama para nerde! Güzelliğinizi korumak için yapacağınız şeyler değil yapmayacağınız şeyler var ve sanırım yapmayacağınız şeylere de para ödemezsiniz. Bir TV programında bir sanatçımız (sanırım Yeşim Salkım’dı) kendini beğenmeyen bir kadınımıza sen benden güzelsin ama kendinin farkında değilsin demişti. Kadınlarımız makyaj yapan, akşam sabah güzellik salonlarından çıkmayan parayla güzel olmaya çalışan kadınlara boşuna özeniyorlar. Erkekler doğal kadın peşinde.

Yani 70’inde bile kadındır derken hani denilecek ki 90 yaşındaki de kadındır. Öyle değil işte. Ben âşık olunan, birlikte gezilen, sevişilen kadından bahsediyorum. Çocuklar, torunlar, annelik güzel şeyler ama maalesef kadınlığın bu yönünü öldürüyor. Kadınlarımız bu yönleriyle kadınlıklarını ayıramıyorlar. Çocuğun olunca artist gibi gezemezsin, torunun olunca her şey biter anlayışı var. Hiçbir şey bitmez, sizin hayata bakış açınızda sorun var. Tümüyle kendinizi çocuklara torunlara ayıracağınız zamanlar da olacak ama 40’ında değil herhalde. Hayatı kaç yaşında bırakırsan o da seni o yaşta bırakır.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..