Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

TÜKETİCİ KÖŞESİNDE "SEMRA ABLANIZ"

http://blog.milliyet.com.tr/semra_sahin

27 Ekim '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Baş tarafı kutlamalı, devamında acı bir duyuru anonsu olan, “ Cumhuriyet Yazısı”

Baş tarafı kutlamalı, devamında acı bir duyuru anonsu olan, “ Cumhuriyet Yazısı”
 

http://www.atatuksitesi.com sitesini kapattırmamalıyız...


Cumhuriyetimizin 87. Yılına bizleri kavuşturan, Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ile Mehmetçiklerinin ruhları şad olsun..!

Cumhuriyetimizin 87. Yılına bizleri kavuşturan, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Mehmetçiklerinin daima yanında olan ulus kimliği içerisinde birlik ve beraberlik ülküsü içerisinde hareket ederek, o yüce insanlara desteklerini esirgemeyen, Türk Milleti’nin rahmete erenlerinin ruhları şad olsun..!

CUMHURİYETİMİZİN 87. YILI KUTLU OLSUN...!

Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. Mustafa Kemal ATATÜRK

CUMHURİYETİMİZİN 87. YILI KUTLU OLSUN...!

CUMHURİYETİMİZ, SONSUZLUKLARI BULSUN…!

….

DEĞERLİ TÜKETİCİ KÖŞESİ VE MİLLİYET BLOG OKURLARIM;

Aşağıdaki haberi sizlere aktarmaktan dolayı ne kadar büyük bir üzüntü duyduğumu ifade etmeye ne cümlelerim ne de sayfalarca yazılarım yeterli olabilecektir.

Üstelik Cumhuriyet’in 87. Yılının kutlandığı bir süreçte.

….

Ne yazıktır ki;

Türk Gençliği’ne Atatürk’ü tanıtmak ve Atatürk’ü sonsuzda yaşatmak uğrunda, “SÖZDE DEĞİL ÖZDE, ROZETTE DEĞİL, YÜREKTE ATATÜRK SİTESİ” sloganıyla 1995 yılından bu yana, tamamen kendi olanaklarımla internette yayında kalmasını sağladığım,

http://www.ataturksitesi.com/

sitesini, 2011 yılında yayından çekeceğim...

… .

Madden tükendim….

Manevi olarak ise, sorumsuz insanlarımız tükettiler…

BU ÜLKENİN ATATÜRK SEVDALILARI NEREDELER..?

Gençlik nerededir…?

Ülke çapında, bilişim ve web alanında ticari faaliyetlerde bulunan yığınlarca kurumsal firmalar bulunduğu halde, “SÖZDE DEĞİL ÖZDE, ROZETTE DEĞİL, YÜREKTE ATATÜRK SİTESİ”nin yenilenmesine ve yayınına destek verecekler neredeler…?

Tırı vırı…

Tırı vırı Atatürkçüler…!

Tırı vırı Cumhuriyetçiler…!

Türkiye’nin uçurumun yanı başına kadar yaklaştığını fark edemeyen tırı vırı, sözde “Cumhuriyetçi Gençliğe” kahırlıyım…

2011 yılının en fazla üç ayı daha dayanabilirim.

“SÖZDE DEĞİL ÖZDE, ROZETTE DEĞİL, YÜREKTE ATATÜRK SİTESİ” sini, tamı tamına 15 yıllık sürecinden sonra internet ortamından tüm varlığı ve arşivi ile, yüzbinlerce sayfa yazılarıyla, arşivleriyle, videolarıyla, belgeleriyle, resimleriyle, şiirleriyle her şeyiyle silerek, maalesef maddi ve manevi olanaklarımın tükenmesi sonucunda yok edeceğim…

….

“Eşeğe bile taşıyabileceği yükün fazlasını yüklerseniz eşek yoluna devam edemeyecek ve yığılacaktır…”

Soğuyun sahte Atatürkçüler…!

Soğuyun sözde Atatürkçüler…!

….

…” Diyor.

Facebook ve Google Sidewiki’deki yazısının bazı bölümlerini alarak yayına soktuğum,

Sitenin kurucusu ve editörü, büyük özveri insanı, gerçek ve inanmış Kemalist, Cumhuriyet neferi, Prof.Dr. Öner Samanlı, Hocamız”

İÇİM ACIYOR…

CUMHURİYETİN 87. YILINDA İÇİM AĞLIYOR…

Bu yazımın okurlarından, yardım, dayanışmayı, bu iletinin kamuoyuna duyurulmasını, ve çözümde el ele, yürek yüreğe olmayı rica ediyorum.

1) Bu sitenin yayında kalmasını nasıl sağlayabiliriz..?

2) Bu sitenin görsel ve efekt olarak yeni teknolojik sitemlere dönüşümünü nasıl sağlayabiliriz..?

3) Bu sitenin web ve hosting hizmetlerine kalıcı ve kurumsal firma desteklerini nasıl sağlayabiliriz..?

4) Bu siteyi 15 yıllık yayın akışından sonra kahırlı editörünü de mutlu edecek şekilde nasıl yapılandırabiliriz.

Sizlerden görüşler, öneriler, girişimler bekliyorum.

Türkiye ve Dünyanın En kapsamlı Atatürk Sitesi, Bilgi ve Belge Bankası sakın ama sakın kapanmasın..!

Hocamızın yanında olmalıyız…

Hocamızın değil, özellikle dillerin çok uzadığı bugünlerde, Atatürkçüler olarak, Atatürkçülüğümüzün öz benliğinde olmalıyız..!

Sizlerden, Cumhuriyetin 87. yılının kutlandığı şu günlerde, ciddi ve sorumlu, Cumhuriyet ve Atatürk Gençliği olarak sorumluluklar bekliyorum.

Aşağıdaki eposta adresime somut çözümlerin gelmesini dört gözle bekliyorum.

Haydi diyorum…

Haydi görev başına…

15 yıllık emeği değil, http://www.ataturksitesi.com/ sitesinin yayından çekilmesini seyretmemeye, çözümler üretmeye haydi çözüm üretelim diyorum…

“SÖZDE DEĞİL ÖZDE, ROZETTE DEĞİL, YÜREKTE ATATÜRK SİTESİ”nden, yaptığım “Atatürk’ün Söylemleri” arasından alıntı seçkilerim ile,

CUMHURİYETİMİZİN 87. YILI KUTLU OLSUN...!

CUMHURİYETİMİZ SONSUZLUKLARI BULSUN…!

· Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

· Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

· Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

· Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.

· Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.

· Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

· Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben milletimin en büyük ve ecdadımın en değerli mirası olan bağımsızlık aşkı ile dolu bir adamım. Çocukluğumdan bugüne kadar ailevî, hususî ve resmî hayatımın her safhasını yakından bilenler bu aşkım malumdur. Bence bir millete şerefin, haysiyetin, namusun ve insanlığın vücut ve beka bulabilmesi mutlaka o milletin özgürlük ve bağımsızlığına sahip olmasıyla kaimdir. Ben şahsen bu saydığım vasıflara, çok ehemmiyet veririm. Ve bu vasıfların kendimde mevcut olduğunu iddia edebilmek için milletimin de aynı vasıfları taşımasını esas şart bilirim. Ben yaşabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. Bu sebeple milli bağımsızlık bence bir hayat meselesidir. Millet ve memleketin menfaatleri icap ettirirse, insanlığı teşkil eden milletlerden her biriyle medeniyet icabı olan dostluk ve siyaset münasebetlerini büyük bir hassasiyetle takdir ederim. Ancak, benim milletimi esir etmek isteyen herhangi bir milletin, bu arzusundan vazgeçinceye kadar, amansız düşmanıyım.

· Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.

· Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

· Bir dinin tabiî olması için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır.

· Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.

· Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir.

· Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar.

· Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

· Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz.

· Milletimiz her güçlük ve zorluk karşısında, durmadan ilerlemekte ve yükselmektedir. Büyük Türk Milletinin bu yoldaki hızını, her vasıtayla arttırmaya çalışmak, bizim hepimizin en kutlu vazifemizdir.

Kaynakça:

TÜRKİYE ve DÜNYANIN EN KAPSAMLI ATATÜRK BİLGİ VE BELGE BANKASI http.//www.ataturksitesi.com MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN SÖZLERİ

Saygı ve sevgilerimle…


Semra Şahin

TÜKETİCİ KÖŞESİNDE

“SEMRA ABLANIZ”

E-BİLGİ İÇİN: bizebilgi@hotmail.com

ÖNEMLİ DİPNOT BİLGİSİ:

Tüketici Köşesinde, “Semra Ablanız” Milliyet Blog sayfalarımdaki yazı ve resimlerimi,

İsmim, Soy İsmim ve yazının Kaynak linkinin gösterilmesi suretiyle alabilirsiniz.

Yazılarımın tüm telif hakları, “TÜKORDER” Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneği Genel Merkezi’ne aittir.

 
Toplam blog
: 75
: 3116
Kayıt tarihi
: 28.08.09
 
 

Tüketicileri bilinçlendirmek, haklarımızın aranmasına çözümler üretmek üzere faaliyette bulunanları ..