Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '14

 
Kategori
Deneme
 

Başka anlam çıkmaması için gözler nasıl bakmalı, eller ve diğer vücut varyansları nasıl olmalı?

Başka anlam çıkmaması için gözler nasıl bakmalı, eller ve diğer vücut varyansları nasıl olmalı?
 

Yanlış anlaşılır diye ya da kibarlıktan bir kadının gözlerine kaçamak bakıyorsunuz ya işte asıl o zaman yanlış anlaşılıyorsunuz! Davranış literatürüne göre yiyecek gibi baktığınız zaman yemiyormuşsunuz!

Hay Allah şu işe bak, aksilik bu ya ben de çok utangacım; hele de bir kadınla konuşurken terliyorum, kızarıyorum, elim ayağım titriyor, bakışlarımı kaçırıyorum… Sapık bakışıymış bu; böyle, niyetimizi gizlemeye çalışıyormuşuz!

Bence bakışlarımız niyetimize uygun olmalı;  kadından hoşlanıyorsak hoşlanır gibi bakmalıyız.  Gözlerinin içine bakıyorsanız amacınız şey olsa bile bakışınız normaldir. Sapık bakış gizlice bakmaktır. Karşınızdaki sizin içinizden geçenleri bilir zaten. Bakışlarınızla niyetinizi gizleyemezsiniz.

Bir kadına ideal bakışta başka anlam özellikle çıkmalı. Çıkmıyorsa ilgisizlik ya da samimiyetsizlik var demektir. Samimi bakış kadını/erkeği soyar ama terbiyelice.

Bir de ilgilenmiyormuş gibi davranmak vardır ki bu tam terbiyesizliktir. Bir kadının/erkeğin yanında bulunurken kafanızın yarısını cinsiyetin cazibesi meşgul etmelidir. Düşünün bir kere, cillop gibi kadınım, yanımdaki bulmaca çözüyor! Kadına/erkeğe ya da çevreye ayıp olur diye kendimizi kasarak bakmamız sorunludur. Ve üstelik bu terbiye de değildir. Bakmanızdan şikâyet edenler sizi zaten beğenmeyenlerdir. Chace Crawford eteğinizi kaldırıp baksa itiraz etmezsiniz! Ayrıca beceriksiz bakışlar da kadınları kızdırır. Örneğin sütun gibi bacaklar dururken ayaklara bakanlar…”Çoraplarınız güzelmiş!” Öküz! Bir kadına/erkeğe bakmak cinselliğin parçasıdır. Bir kadınla yan yanayken onunla sadece yatakta değilsin.

Bakışlar kadar ellerin hareketleri de önemli. Bir kadının elini ciddiyetle ve resmi bir şekilde sıkan ona küfrediyor demektir. Kadının/erkeğin eli (sevgilinizin elini tutar gibi) kadın anlayacak şekilde ama çevreye hissettirmeden duygulu ve okşamalı bir şekilde sıkılmalıdır. Karşı cinsler arasında tokalaşma erotik iletişim aracıdır.

Durumun ve şartların yarattığı her fırsat değerlendirilmelidir. Kadınların/erkeklerin sözde istemeden düştükleri durumlar aslında isteyerek düştükleri durumlardır. Ahlaki endişelerin olduğu yerde kadın kadın değildir, erkek de erkek. Adamla sevişilmez, erkekle sevişilir.

Eller ve diğer vücut bölümleri gözler kadar özgür değil. Yine de onları ödüllendirmek için karşımıza fırsatlar çıkacaktır. Hani ölüm yaralanma gibi durumlarda bunu düşünmek etik değil ama küçük aksilikler felekten intikam almak için bulunmaz fırsatlardır. Normalde saçının teline bile dokunamayacağınız bir kadın hayatın tatlı sürprizi sonucu kollarınıza bile alabilirsiniz.  Koşarken bana çarpan bir kadın hoş bir çarpışmaysa bizim için daha da hoş olmalı. İnsanlar güvendikleri, övündükleri vücut bölümlerini bize bilerek gösterirler. Bu muhteşem fırsatları kaçırmak hayatı kaçırmaktır.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..