Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bayraklı Lions'larının gecesinde, "Görme enegelliler, muhteşem dans gösterisiyle, Miami yolunu açtı

Bayraklı Lions'larının gecesinde, "Görme enegelliler, muhteşem dans gösterisiyle,  Miami yolunu açtı
 

Bayraklı Smyrna Lions Klübü, projesi kapsamında görme engelliler için ilki geçtiğimiz hafta içinde  gerçekleştirilen ’Gözü Kapalı kahvaltı sofrasında, gözleri bantla kapatılarak kahvaltı yaptırıldı. Kimi çatalı yanağına batırdı, kimi, ağzının istikametini şaşırdı, kimi kahvaltılıkları göremediği için de tabağı, hallaç pamuğu gibi attı.

Netice? Demek ki göremeyenlerin derdi büyük. Ortada bir durum var: ’’Gördüğümüz Engelliler, Göremediğimiz Engeller’’meselesine dayanıyor iş.

GECENİN KALBİ, AMALARIN YAPTIĞI DANS GÖSTERİLERİYLE DAHA DA HIZLI  ATTI.. HERKES GÖSTERİYE HAYRAN KALDI. AYNI STİLİ, MİAMAMİ DE GÖSTERECEKLER. (ÜST VE ALTTAKİ RESİMLER)

       

         Dernek üyeleri yine aynı yerde dün akşam bir gece tertiplediler. K.Yaka  Yalı Lions Club Başkanı Elvin Öztürk, resimlerinin açık  artırmaya konularak geceye gelir sağlanmasın- kabul ettirdi

         Yemekli davette pek çok Lions’lu dostlarıyle birlikte bir araya gelerek neşe içinde bir gece geçirerek, tekrar siyah bantları gözlerine bağlayarak  “ Onları unutmuyoruz” mesajı verdiler.

         Görme engellilerin pistteki dans edişleri da gururla ve takdirle izlendi. Müziğin ritmine uyan çiftler,  falsosuz ritme uygunluk sapladılar. Muhteşem  gösterileriyle de Miami’deki Dans Festivaline katılmağa hak kazandılar.

         Şahıs başı 100 lira olan yemekli gecenin menüleri çok beğenildi. Hanımlar şıklık yarışındaydı. Lions’lu olmanın gururunu taşıyorlardı. Geleceğin Lions Başkanı Emre Özakaydın ve eşi Özlem Hanım, misafirleriyle tek tek ilgilenmekten yorgun düştüler.

         Başkanlık sekreteri Seyhan Hanım çok şıktı. Kendisi süzenler çok oldu. Amerikadan döndüğünden beri nezlesi o gün geçen ressam Yalı Lions Club Başkanı Elvin Öztürk, yaptığı  romantik konuşma, bazılarının gözlerini yaşarttı. Resimlerini müzayedeye vermekten mutlu olduğunu söyledi ressamımız.

         Bayraklı Smyrna Club Başkanı Ercenk Özeroğlu, görkemli devlet başkanı generallerini hatırlatıyordu. Hızlı hareket eden, istekleri  kesin, talimatları kısa ve öz. Eşiyle birlikte misafirlerini karşıladı. Lions Madalyaları ceketinin yarısını kaplamıştı. Bu kadar ağırlığa rağmen, uzun müddet ayakta kalabildi. Zarif eşiyle güler yüzle misafirleri kapıda karşıladılar.

      

BAYRAKLI SMYRNA LIONS CLIB BAŞKANI ERCENK ÖZEROĞLU VE EŞİ İNCİ ERKMEN ÖZEROĞLU  GECENİN SONUNA KADAR İYİ EV SAHİPLİĞİ YAPTILAR.

          Düzenlenen  yemeğin bütün gelirini görme engelli öğrencilerin İngilizce eğitimleri için 14 nokta klavyeli monitör destekli bilgisayar sistemlerinin alımında ve İngilizce eğitim burslarına aktarılacak

         Görebildiklerimiz arasında hep eşiyle görmeğe alıştığımız Mali Müşavir  Özcan Hakan’ın eşi Özcan Şarap da vardı Eşinin işi  varmış.. Geceye yalnız gelmiş dostlarıyle. Masada bile Marmaris’in reklamını yapıyordu. Bizi görünce “ Marmaris yolcuları kalmasın” deyiverdi. Bu isimdeki blog yazımızı okumuş.

         Her giydiğini yakıştıran Ressam Elvin Öztürk, bu yıl da  başkan olacak mı sorusu soruluyordu. Yalı’ya yeni başkanlar aranıyor bu sıralar.

         K.Yaka  Yalı Lions Sekreteri Hakan Akyıldız, Aline Özcan Turhan çifti, Hakan Akyıldız, Mehveret Yeğen, Gülser Korkmazer, Avukat Emirhan, Avukat Berrakİncekara Uygur ve mühendis eşi, Hanım, Ferhan Turhan ve Mali Müşavir, geleceğin Lions Başkanı Emre Özakaydın  ve eşi Özlem Hanım, görebildiklerimiz arasındaydı. Özakaydın’lar, bu yaz İtalya yolcusu.

         Bayraklıdaki La Vie Nouvelle Event Venue’de gerçekleşen gecede, her şey dört dörtlüktü. En ince teferruatına kadar  hazırlanıldığı belli oluyordu. Ve gece, geç vakitte dağıldı.

SMYRNA  Bayraklı Lions Başkanı ve  diğer as'lar bir arada. Mahşerin dört atlısı diye anılıyorlar.

KARI KOCA ÖZLEM EMRE ÖZAKAYDIN'LAR, GİRİŞTE DAVETLİLERİN ORGANİZASYONU İLE MEŞGUL OLDULAR. EMRE BEYE, GELECEĞİN  LIONS BAŞKANI GÖZÜ İLE BAKILIYOR.

O GECE, LIONSLU OLMAK VARDI. ARMALARI İLE HAKLI OLARAK SALONDA CAKALAR SATILDI.

BAYAN ALİNA ' NIN YÜZÜ, SALONA GİRERKEN ASIKTI. KOCASINI ARIYORDU. BULMASI BİRAZ GECİKTİ.

KOCASINI BULUNCA DA BÖYLE SEVİNDİ

LIONS SEKRETERİ SEYHAN HANAIM VE DOSTLARI BİR ARADA

GÖZÜ KAPALI YEMEK YEMEK NASIL BİR ŞEYMİŞ. O GECE BUNUN ZORLUKLARI ÖĞRENİLDİ VE HAK VERİLDİ.

HERKES ŞIK GİYİMLİYDİ, YÜZLER GÜLÜYORDU

BAŞKANIN  ALIMLI  EŞİ  İNCİ ERKMEN ÖZEROĞLU, SONUNA KADAR GECENİN KALBİNİ EŞİYLE BİRLİKTE ELİNDE TUTTU. NEZİH BİR GECE YAŞATTILAR. RESİMDE İNCİ HANIMIN CAZİP BİR POZU GÖRÜLÜYOR.

BAŞKAN ÖZEROĞLU NUN MASASI

BAYRAKLI LIONS  BAŞKANI, EŞİ, SEKRETERLERİ VE ARKADAŞLARI TOPLU HALDE.

BAŞKAN VE RESSAM ELVİN ÖZTÜRK ÜN  TABLOSU, MÜZAYEDEYE KONDU

MÜZİKLER LATİN TARZINDAYDI

KARŞIYAKA YALI  LIONS CLUB BAŞKANI ELVIN ÖZTÜRK, ÇOK GÜZEL BİR KONUŞMA YAPTI. DUYGULUYDU

GECENİN YORULANLARINDAN ÖZLEM ÖZAKAYDIN VE SEKRETER SEYHAN KÜRELİ AYNI ZAMANDA BAYRAKLI SMYRNA CLUB SEKRETERİ

YALI VE BAYRAKLI SMYRNA  LIONS CLUB BAŞKANLARINI, EŞLERİYLŞE BİRLİKTE YAN YANA GETİRDİK.

BU YIL ÖNCEKİ SENELERDE OLDUĞU GİBİ MALİ MÜŞAVİR ÖZCAN ŞARAP VE EŞİ, HIZ KESMEDİLER. UFUKTA YİNE DÜNYA TURU VAR. MARMARİSLİ ÖZCAN ŞARAP O GECE YALNIZ GELMİŞTİ. EH BİR İNSAN MELEKETİNİ BU KADAR SEVER. HEP MARMARİS MUHABBETİ YAPTI. "MARAMARİS YOLCUSU KALMASIN" DEDİ. DOSTLARI İLE  AYNI MASAYI PAŞLAŞTILAR ( sağ  başta)

 

Özakaydın' lar ancak ilerleyen saatlerde dinlenebildiler.

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..