Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '14

 
Kategori
TV Programları
 

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç örnek aşıklar

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç örnek aşıklar
 

Şöhret aşklara bakınca hep aynı zorlukları hatırlıyoruz. Bir ara tükenen aşklar ünlülerin pencerelerinde sık sık karşılaştığımız durumlar olmakta. Malum günümüzde tüketim kamçı yeşim at gibi şahlanmışken, aşkların da bu tüketimin içinde kenar süsü olması iş bile değil. Haliyle herkes efsane aşklara gözlerini çevirmek istiyor. İstiyor da ara tara bulunmuyor, ne de olsa aşklar magazinin önünde bütün cesareti ile tüketiliyor. Ben bu duygulara “aşkmış gibi yaşanan ilişkiler” diyorum. Kimi magazinde adını duyurmak için kimi kendine sektörde yer bulmak için ama hep bir amaç uğruna “mışları” yaşıyorlar.

Keşke tüketmeden yaşamayı, severken de üreterek sevmeyi bir becerebilsek! Öyle bir çift var ki medyanın, hayranların gözbebeği olmuş ve her daim de olacak: Bergüzar Korel ve Halit Ergenç. Onların iş başarısı kadar aşkına da hayranlıkla bakıyoruz. Her halleri ile örnek aşıklar!

Bergüzar Korel’in; letafeti, zarafeti, güzelliği, yeteneği, samimiyeti anlat anlat bitmez. Gazetecilere ve sosyal medyada samimiyeti ile de dikkat çeken sanatçı ağırbaşlı ama neşeli tavrı ile seviye nedir herkese örnek olarak gösteriliyor. Güzel Bergüzar Korel’in dillere pelesenk aşkı Halit Ergenç’in de tavırları sevdiği kadından aşağıya kalmaz. Oyunculuk deyince akıllara ilk gelen isim Halit Ergenç’dir.

Aman kimse darılıp-gücenmesin beyefendinin oyun gücünü al-aşağı edecek kim var bir kendinize sorun. Karşılıklı oynadığı herkesi oyun gücü ile kendi çıtasına yükselten nadir ünlülerimizden. Ben daha oynadığı kişiyi oyun gücü ile ezen oyununu görmedim, tam aksine bir mektep gibi Halit Ergenç. Halit Ergenç sanatının doruğunda ve olgunluk çağında. Işık saçan gözleri eşi Bergüzar Korel ile aynı enerjiyi saçıyor. O gözler ki Bergüzar’a her baktığında aşk haykırıyor! Halit Ergenç’in aslında bir çocuğu sakladığı gözleri heybetli görüntüsü ile tezat oluşturuyor. Halit Ergenç’in durmuş-oturmuş kimliğinin içindeki çocuk, o güzel gözlerden güneş ışığı gibi dünyaya göz kırpıyor.

Bu güzel, başarılı ve yetenekli çiftin özel yaşantısını medyadan saklamadan yaşamaları, yaşarken de seviyeli tavırlar ile sözde  “seviyeli ilişki yaşıyoruz” diyenlere örnek olmalı. Aşklarını hiçbir zaman saklamayan, birbirlerine olan saygı ve sevgilerini her zaman gösteren çift gerçekten sektörün her anlamda gözbebeği oluyor.

Bergüzar Korel’in vücuduna yaptırdığı dövmeyi Halit Ergenç’e olan aşkına ithaf etmesi yine bizleri kendilerine hayran bıraktırdı. Sonsuzluk işareti ile gerçekten duygularını sessiz bir çığlıkla bizlere haykırmış oldu güzel sanatçı. Biz çok aşk dövmeleri gördük vücuduna kazınmış, ilk iş olarak da vücuttan silinmek için çareler aranmış olan.  Ama Bergüzar- Halit çifti aşklarını ruhlarına kazıdığı içindir ki bu dövme hem Bergüzar Korel’e hem de böyle bir aşka çok yakışmış.

Hayatlarını oğulları ile üçleyen çift bir çocukla daha aşklarını dört köşeye taşıma kararı da almış. Doğrusu böyle çiftlerin çoğalarak gençlere örnek olmasını ruhum çok arzu ediyor. Evliliğin değil kişilerin aşkı öldürdüğünü kanıtlarcasına hala birbirlerine aşkla bakıyorlar. Onlara bakarken aşkın kokusunu, dokusunu, ışığını her zaman görebiliyoruz.  Bir sanat eserene bakar gibi izlediğim bu hoş çiftin gerek başarısını gerek ise o güzel aşklarını, Allah nazarlardan saklasın!

Hayatta nazar enerjisi sizlere değmesin dileği ile…  

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..