Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Nisan '15

 
Kategori
Anılar
 

Beyzalim'den arkadaş tesellisi

Beyzalim'den arkadaş tesellisi
 

Arkadaş teselli cümleleriniz neler ? Bakalım benimkiyle aynı mı :) Yoksa hepimiz aynı cümleleri mi kullanıyoruz ! Sonuçları tahmin edebiliyorum..

BARIŞIRSINIZ CANIM !

ZATEN ÇOK TİPSİZ'Dİ

SAKIN ARAMA,ONUN ARAMASINI BEKLE !

SEN DAHA İYİLERİNE LAYIKSIN

DEĞERİNİ BİLSEYDİ DE SENİ BIRAKMASAYDI

GERÇEKTEN SEVİYORSA GERİ DÖNER ZATEN

HATA ONDA, SENDE DEĞİL !

En yakın arkadaşım erkek arkadaşından ayrıldığı zaman en çok kullandığım cümleler işte bunlar :) Bilmiyorum artık siz neler kullanıyorsunuz.

Klasik cümle haline gelen  birisi de ''Barışırsınız Canım''. En basit teselli cümlesi ;) Kız hala oğlanı seviyorsa siz de en yakın arkadaşıysanız bu cümleyi mecburen sık sık kullanmanız lazım ! Maksat kız'a moral vermek değil mi ayol !

Bir diğeri ise '' Zaten Çok Tipsiz'di '' bu da erkekleri kötülemenin en kolay yolu. Zaten tipsiz doğal olarak birbirinize yakışmıyorsunuz anlamına geliyor :) Sen güzelsin oğlan çirkin manasında kardeşim !

Birazcık popişi havaya kaldıralım diyorsanız arkadaşınızı veya kendinizi ''Sen veya Ben daha iyilerine layıksın veya layığım '' Buda kendimizi tatmin etme çabası bacım ;)

Aman aman bunu arkadaş değil genellikle annelerin kullandığı bir laf / söz ''Değerini bilseydi de seni bırakmasaydı '' Anneler yangına körükle gitme çabasında , ee türk kadını değil mi kardeşim kız evi naz evi. Lafı söyler anlayan anlar ;)

SEVİYOR MUYUZ , SÖVÜYOR MUYUZ BELLİ DEĞİL ARKADAŞIM ! :)

 
Toplam blog
: 13
: 125
Kayıt tarihi
: 14.12.14
 
 

18 yaşında, yazası gelen genç bir kız :) Yazar, siler, tekrar yazar ve yayınlar!  ..