Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '17

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Bir doğa harikası "Abant"

Bir doğa harikası "Abant"
 

Çocuklarınız göl kenarında at binerken sizde temiz havanın ve güzel manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.


Merhaba sevgili okurlar, bugün size gidip görmeden önce namını çok duyduğum, gördükten sonra ise hayran olduğum bir yeri Abant'ı elindem geldiğince yazacağım.

İstanbul'a yaklaşık 2.5 saatlik mesafede olan Abant oksijen ve temiz hava yönünden Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden birisidir. Arakdaş grubu veya ailenizle beraber mükemmel bir doğa turu yapabileceğiniz bu mekan size bir çok imkan da sunar.

Civarında kalabileceğiniz bungalow tipi mekanlar, yeşille iç içe küçük otellerde mevcuttur. Dilerseniz göl kenarında bulunan beş yıldızlı otellerde de konaklayabilirsiniz. Çocuklarınız göl kenarında at binerken sizde temiz havanın ve güzel manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Abant gölü kenarında muhteşem manzara eşliğinde köy kahvaltısı yapabilir dilerseniz kendi yanınızda getirdiğiniz malzemelerle piknik için özel ayarlanmış alanlarda mangal yapabilirsiniz.

Abant sadece yazın gezebileceğiniz bir yer değil yılın dört mevsimi kendine has güzellikleriyle ziyaret edebileceğiniz bir cennet köşesidir.

Bu arada Abanta gelmişken 25 km ilerisinde ki tarihi yerleşim yeri Mudurnuyu ziyaret edebilir. Yöresel tatları deneyip köy ürünleri satın alabilirsiniz.

Bence Türkiye gezilerinizde Abant listenizin başına şimdiden yazın.

Sağlıcakla kalın...

M.Emin Karış

İnstagram: @nadidephotography

facebook/eminkaris61

eminkaris@outlook.com

 
Toplam blog
: 5
: 113
Kayıt tarihi
: 02.11.15
 
 

Kartal Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Mezunu 40'lar Kulübü Yayınlarında yazar Ayasofya De..