Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Güliz Gülsever Özsaruhan

http://blog.milliyet.com.tr/listemiste

10 Şubat '11

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Bir erkeği nasıl etkilersiniz?

Bir erkeği nasıl etkilersiniz?
 

10-Esprili ol 

Esprili olup, hayatı çok da ciddiye almadığınızı göstermek , karşınızdaki erkeği olumlu yönde etkileyecektir. Erkekler eğlenceli ve pozitif kızları severler. Onu güldürmeyi başarırsanız , onun ilgisini de çekebilmişsiniz demektir. Ama dikkat esprili olacağım diye de biranda onun asker arkadaşı pozisyonuna düşürmeyin kendinizi!!! 



 

 

9-Seksi olmaya çalışma sadece neysen o ol 

İlk buluşmalara giderken , aşırı seksi olmaya ve karşınızdakinin tüm ilgisini sadece fiziksel anlamda almaya gerek var mı ? Siz o fiziksellikten çok daha fazlasısınız ki zaten sadece fiziksel olarak onu etkilemenin , uzun vadede size bir yararı yok. Bu nedenle ne çok seksi olun , ne çok sıradan, ne bakımsız olun ne de makyaj delisi … Ya siz sadece kendiniz olsanız yeter. Doğallıktan daha güzeli var mı ??


 

 

 

8-Hesabı paylaşmayı teklif et 

Türkiye’de yaşayan her kız , maddi durumu ne kadar iyi olursa olsun , hesabı karşısındaki erkeğin ödemesini ister . Bizler bu şekilde yetiştirildik. Hesabı, erkeğin ödemesi bize göre zaten onun yapması gereken birşey. Ama 1 dakikaaaa…. Eşitlikten bahsettiğimiz bu günlerde , sürekli olarak erkeklerin bize yardım etmesi gerektiğinden ve eşit olmaktan bahsedip duruyoruz… Öyleyse hesaplarda da eşitliğe gitmemiz gerekmiyor mu ? Tek taraflı eşitlik olmaz , eşit olmak istiyorsak eşit gibi davranmalı ve hesabı ödemeyi teklif etmeliyiz. Hatta karşımızdaki erkek bunu kabul edince de ondan soğumamalıyız…
 

 

 

7-Kendine ait bir hayatın olduğunu göster 

Erkekler kendine güvenen kadınlardan hoşlanıyor, bunu zaten biliyoruz. Kendine güvenli olduğunuzu gösterebilmenin bir yolu da , kendinize ait bir hayatınızın olması ve bu hayatta kendinizi mutlu hissediyor olduğunuzu karşınızdaki adama hissettirebilmeniz . Bunu nasıl mı yapacaksınız? Meselaaa , iyi giden bir ilişkiniz var. Ama sizin kendinize ait bir hayatınız da var. Arada kendi arkadaşlarınızla da programlar yapın ve ona dünya’nın sadece onun etrafından dönmediğini gösterin! 

 

 

6-Maça git-Playstation oyna vs 

Maça gitmek, playstation oynamak, tavla oynamak, poker oynamak, araba yarışı izlemek veya sadece ilgilenmek…. Bunlar genellikle erkeklerin erkek erkeğe olduğunda yapmaktan en çok keyif aldığı şeyler. Tabiki onun erkek arkadaşlarının yaptıkları şeylerin aynısını yapamazsınız , buna gerek de yok zaten , ama onun ilgi alanlarıyla ilgileniyor olduğunuzu göstermek , ya da daha doğrusu zaten sizin de bu gibi şeylere ilgi duyduğunuzu görmesi , emin olun size olan ilgisini arttıracaktır. 

5-Cool ol 

Cool olmak rahatlığın göstergesidir. Onun seninle ilgilenip ilgilenmediğine çok fazla kafayı takmazsan cool olma olasılığın yükselir.Erkekler takıntılı kızlardan hoşlanmaz . O yüzden takıntılarınızdan arının , bu sizi daha mutlu edecek böylece onu da daha çok etkilemiş olacaksınız.





 

 

4- Konuşurken gözlerinin içine bak 

Bir erkeği etkileyebilmenin yolu , onun gözlerine bakarak konuşmaktan geçiyor. Onun gözlerinin içine bakıyor olmanız , onun bilinçaltında, ondan saklıyacak birşeyiniz olmadığını düşündürtüyor. Bilinçli haliyle ise , onun gözlerine bakarak, onu beğendiğinizi ve önemsediğinizi hissettiriyorsunuz.


 

 

3-Biraz gizemli olmanın faydası var 

Eğer karşınızdaki erkeği etkilemek istiyorsanız, biraz gizemli davranmanız , onun size olan ilgisini arttıracaktır. Hemen bütün ailevi konularınızı, eski erkek arkadaş hikayelerinizi veya arkadaşlarınızın kirli defterlerini ona anlatmaya başlamayın. İlgi, ilk zamanlarda biraz da merak sayesinde gelir ve artar. Öyleyse herşeyi hemen tüketmeden , onun sizi zamanla tanımasını sağlayın …





 

 

2-Çok üzerine düşme 

Birine onunla ilgilendiğinizi göstermek ve onun üzerine düşmek arasında çok ince bir çizgi vardır ve ikili ilişkilerde bu ince çizgiyi aşmak sizi istemeyeceğiniz durumlarda bırakabilir. Eğer karşınızdakinin üzerine fazlaca düşerseniz onun sizinle ilgileneceği bile varsa, şımarır, kendini bişey zannetmeye başlar… İnsanoğlu işte hepsi aynı , bir bakmışsın kaçıp gitmiş. Ona değer verdiğinizi , ondan hoşlandığınızı gösterin ama onun sizi aramasına fırsat vermeden , günde 10 kere arayıp sürekli nerde olduğunu veya ne zaman görüşebileceğinizi sorup durmayın. Ya da sorun isterseniz , bakın bakalım ne olacak! Ya da bir tavsiye : “How to loose a guy in 10 Days ” (Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilebilir) filmini izleyin. Yapmamanız gerekenleri görün ! 

,  

 

1-Kendine güvenli ol 

Kendine güvenli ol. Bir erkek olmadan hiçbirşey yapamayan kızlar gibi davranma. Gerçi onları da isteyen , beğenen , seven oluyor tabi ama şimdi burda genelde erkeklerin etkilendiği kız tiplerinden bahsettiğimiz için kendine güvenli oluyor olmak önemli. Kendi işinizi kendiniz halledebildiğinizi, hatta bunu çok da iyi yapabildiğinizi gösterin ona, ama çok da abartıp erkeklerin egolarını da sarsmayın . Bu da tehlikeli olabiliyor! 

 

http://www.listemiste.com/bir-erkegi-etkileyebilmenin-10-yolu.html 

www.listemiste.com 

 
Toplam blog
: 56
: 5176
Kayıt tarihi
: 15.12.10
 
 

1981 İzmir doğumlu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemlerinden mezun. Listemist..